Wat verwacht jij van Mass Effect Andromeda? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 12 november 2016 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee gaat deze week de ruimte in, met Call of Duty Infinite Warfare! Geintje, dat was onze vraagstelling van een week geleden. Maar de ruimte wordt alsnog bezocht! Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging onze vraagstelling over de laatste Call of Duty, Infinite Warfare wel te verstaan. De game is nu een weekje uit en de XGN Doe Mee wilde wel graag weten wat jullie van de game vinden. We zagen veel negatieve reacties, maar er was één uitschieter:
Er zijn meerderen die positief oordelen over Infinite Warfare, maar er zijn ook negatieve geluiden te horen. De setting mag volgens velen van jullie wel weer eens veranderen naar die goede, ouderwetse Tweede Wereldoorlog of misschien zelfs Battlefield 1 achteraan en naar de ‘oorlog die alle oorlogen moest eindigen’.
Ondanks die afkeer tegen de ruimte gaat de XGN Doe Mee wel de ruimte in en wel met Mass Effect Andromeda! Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat Mass Effect 3 uitkwam, maar Andromeda moet ons die game laten vergeten met de kenmerkende elementen van de Mass Effect games en een nieuw aspect: een gigantische open wereld. Onze vraag is:

Wat verwacht jij van Mass Effect Andromeda?

De game moet, volgens BioWare en EA, in het tweede kwartaal van 2017 uitkomen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Maar ja, wat verwacht jij ervan? Een game à la Mass Effect 2 of misschien toch een wijziging qua koers? En welke personages verwacht jij erin terug of hoop je terug te zien?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Mass Effect Andromeda. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Tot dan!

Populair Nieuws