Hier kun je alvast Akira Toriyama's Sand Land pre-orderen

Article
zaterdag, 13 april 2024 om 10:00
2023 05 22 sand land fecha ps5f1686298707
Met Sand Land komt in 2024 een hele bijzondere game uit. Het betreft een Japanse RPG waarbij de recent overleden Akira Toriyama betrokken is geweest en met zijn iconische artstyle valt het project dat op de PlayStation 5, PS4, Xbox Series-consoles en PC verschijnt dan ook enorm op.
Sand Land ligt vanaf 26 april in de winkel. Voor veel liefhebbers van Toriyama’s werk en JRPG’s zal het een titel zijn waar erg naar wordt uitgekeken. Maar de 79,99 euro die je in sommige digitale stores als adviesprijs ziet, is niet mals. Gelukkig kun je de fysieke versie van de game in veel winkels wat goedkoper scoren.
Sand Land is gebaseerd op een mangareeks van Toriyama, de artiest die je ook wel kunt kennen van de populaire Dragon Ball-reeks. In het verhaal ga je met Beelzebub, Rao, Ann en Thief op stap door een gigantische woestijn om de zogeheten Legendary Spring te vinden.

Sand Land Collector’s Edition ook beschikbaar

Sand Land krijgt overigens ook een Collector’s Edition. Hierin vind je verschillende goodies, zoals een steelbook voor de game, een postcard set, verschillende in-game goodies (waaronder een uitbreiding) en een exclusieve figurine van één van de personages. Bij bol.com kun je goed terecht, want daar betaal je 139,99 euro. Toch is er nog een betere optie, zolang de sale doorgaat.
Sand Land - Collector's Edition - PS5 Image
Sand Land - Collector's Edition - PS5
EUR139.99
Op voorraad
Koop op bol.
Je kunt namelijk via Game Resource terecht waar je vijf euro bespaart nu deze in de aanbieding is. Let alleen wel op, via dat platform wordt de Collector’s Edition als deze uit de sale is voor 149,99 verkocht. Wees er dus snel bij als je die vijf euro extra wil besparen op de meest-uitgebreide editie van de game.
Recent gingen we overigens ook al aan de slag met de nieuwe game van ILCA en Bandai Namco. Daarover kun je alles lezen in onze uitgebreide preview hieronder.

Poll

Populair Nieuws