Top 7 grootste verrassingen van E3 2021

Article
zondag, 20 juni 2021 om 11:00
e3 2021 gamesf1623407855
E3 is natuurlijk altijd de plek voor grote verrassingen. Wij hebben de top 7 grootste verrassingen van E3 2021 voor je op een rij gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent van alle titels die in de toekomst uit gaan komen.
Een E3 zonder verrassing zal altijd een teleurstellend aangelegenheid zijn en hoewel niet alles top was bij E3 2021, zijn we toch een paar keer verrast. Daarom hebben we ook een top 7 grootste verrassingen van E3 2021 gemaakt zodat jij net zo verrast als ons kan zijn wanneer je dit leest. Aan de andere kant, waarschijnlijk heb je E3 2021 zelf ook wel gevolgd en weet je dit allemaal al, maar dan is het misschien toch leuk om even terug te kijken naar wat allemaal zo verrassend was.

Redfall

Op het einde van de Xbox en Bethesda Games Showcase kregen een van de grootste verrassingen van E3 2021 te verduren. Arkane Studios, die je waarschijnlijk wel kent van Dishonored, werkt aan een nieuwe co-op game waarin je vecht tegen vampiers. De naam Redfall was al een tijdje langer geregistreerd door Bethesda, maar toch kwam deze game voor een bepaalde groep als een verrassing. Fans van The Elder Scrolls gingen er namelijk stiekem vanuit dat Redfall de titel was voor The Elder Scrolls 6. Dat is dus duidelijk niet het geval.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Iedereen had eigenlijk wel verwacht dat we bij Square Enix beelden van Final Fantasy gingen zien, maar de verwachting was dan toch om nieuwe beelden van Final Fantasy XVI te zien of om Final Fantasy VII Remake Part 2 voor het eerst te zien. Dat bleek niet het geval en we werden verrast met een Final Fantasy Origin game. Ondertussen zijn er al een talloze memes verschenen van het hoofdpersonage, maar misschien dat de game toch even de moeite waard is om te checken. Op PS5 heb je mazzel, want daar kan je nu een demo spelen van de nieuwe game van Square Enix.

The Outer Worlds 2

Er waren wel verwachtingen dat Obsidian Entertainment iets zou laten zien bij de presentatie van Xbox en Bethesda, maar niet iedereen had gerekend op The Outer Worlds 2. Vooral de manier waarop de aankondiging kwam, met een sarcastische trailer over games te vroeg laten zien, verdient een plekje in de top 7 grootste verrassingen van E3 2021. De titel die mensen eigenlijk hadden verwacht te zien van Obsidian Entertainment was Avowed, misschien is het juist een grotere verrassing dat we die game niet gezien hebben.

Avatar: Frontiers of Pandora

De grootste verrassingen komen altijd op het einde van een E3 persconferentie en dat was voor Avatar: Frontiers of Pandora niet anders. De nieuwe game werd op het einde van Ubisoft Forward getoond en hoewel veel mensen al wisten dat de game in ontwikkeling was, kwam het toch wel als een verrassing dat we al wat te zien kregen. Avatar: Frontiers of Pandora wordt gemaakt door Massive Entertainment, de studio die ook werkt aan een open-wereld Star Wars game.

Marvel's Guardians of The Galaxy

Soms komt de verrassing niet op het einde van een presentatie, maar juist op het begin. In dit geval hebben we het over Marvel's Guardians of The Galaxy, de nieuwe game van Eidos Montréal. Wat misschien nog verrassender is, is de releasedatum van de nieuwe game.
Vanaf 26 oktober kunnen we al in de huid van Star-Lord kruipen om met Drax, Rocket, Gamora en natuurlijk Groot het universum te redden. Als de soundtrack maar half zo goed is als de film, dan wordt het ongetwijfeld een succes voor fans van de superhelden.

Contraband

In de top 7 grootste verrassingen van E3 2021 vinden we ook Contraband terug. Niet veel mensen hadden namelijk een nieuwe open-wereld co-op game uit de stal van Avalanche Studios verwacht. Een game die misschien eerder van Avalanche Studios te verwachten was had waarschijnlijk Just Cause 5 geheten, maar dat zat er niet in. In plaats daarvan mogen we in de toekomst lekker met onze vrienden smokkelaartje spelen in het fictieve land Bayan.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Door Nintendo's toedoen hoort deze game eigenlijk niet tussen de top 7 grootste verrassingen van E3 2021. De gigant wist namelijk een klein foutje te maken waardoor we ver voor de onthulling bij Ubisoft Forward ineens wisten dat de game eraan kwam.
Toch, als Nintendo die fout nooit had gemaakt, hadden we geen idee dat deze game ooit zou komen en zou de aankondiging absoluut een van de grootste verrassingen van E3 2021 zijn. Daarom toch een klein plekje voor Mario + Rabbids Sparks of Hope.

De grootste verrassingen van E3 2021

Misschien zit je na het lezen van deze top 7 grootste verrassingen van E3 2021 wel te denken aan games als Metroid Dread of The Legend of Zelda Breath of The Wild 2. Het lullige is dat allebei eigenlijk wel verwacht werden bij de Nintendo Direct en dus waren het niet echt verrassingen.
WarioWare Get It Together daarentegen is wel een grote verrassing die nog even extra de moeite waard is om te benoemen. Laat hieronder vooral nog even weten van welke aankondiging jouw mond openviel tijdens E3 2021!

Populair Nieuws