Welke For Honor Classes ga jij spelen? [poll]

Article
donderdag, 26 januari 2017 om 18:00
xgn google image
De For Honor closed beta gaat vandaag eindelijk van start. De gelukkige gamers die een code hebben weten te bemachtigen, kunnen vanaf nu dus aan de slag met al die toffe For Honor Classes. Omdat we benieuwd zijn welke classes bij jullie het populairst zijn, hebben we weer een poll klaarstaan voor jullie!
In For Honor zijn verschillende toffe classes te vinden en allemaal zijn ze op hun eigen manier uniek. Voor elke speelstijl is er wel een class te kiezen. Binnen elk van de drie verschillende facties kunnen spelers kiezen uit vier verschillende classes. In totaal zijn er twaalf unieke karakters te kiezen, die elk hun eigen sterktes en zwaktes hebben.
De Vikings, Samurai en Knights nemen het in de nieuwste IP van Ubisoft op genadeloze wijze tegen elkaar op. In For Honor kunnen spelers naar hartelust alles en iedereen volledig in de pan hakken, met welk karakter je dat doet maakt verder niet uit. Toch zal iedereen wel zijn eigen favorieten hebben en het is dan ook fijn dat we zoveel keus hebben gekregen van de ontwikkelaars. We verwachten in ieder geval dat de slagvelden van For Honor binnen een mum van tijd gevuld zijn met talloze edele ridders, tactvolle samoerai en brute vikingen!
Als je een beta code hebt kunnen bemachtigen, kun je vanaf vandaag al aan de slag met de verschillende For Honor classes, dus laat ons vooral weten wat je ervaringen zijn!

De favoriete For Honor classes

We willen graag weten welke For Honor classes het meest gespeeld zullen gaan worden. Laat ons dus in de poll onder dit artikel weten met welke For Honor Classes jij straks het meest zult gaan spelen. Kies je voor de potige Conqueror, de snelle en sluipende Orochi of toch voor de machtige Berserker? Laat het ons snel weten door je stem uit de brengen op jouw favoriete For Honor class!