Top 10 FIFA frustraties - Dit zorgt voor gebroken controllers

Article
zaterdag, 04 juli 2015 om 9:10
xgn google image
Iedere FIFA speler zal zich hierin herkennen: je gaat leuk een potje FIFA spelen met je vrienden of online, maar loopt dan tegen enorme frustrerende dingen op. Wij hebben de grootste FIFA frustraties voor je geselecteerd in deze special met de grootste FIFA frustraties.

10. Lange laadtijden

De lange laadtijden in FIFA zorgen vaak voor frustraties. Als speler wil je meteen de inworp kunnen nemen en niet wachten op een geanimeerd stukje. Helaas moet je FIFA vaak eindeloos wachten en in de tussentijd honderd keer op een knop ramen in de hoop dat het sneller gaat en dan tot de conclusie komen dat dit totaal geen zin heeft.
74598

9. Computer begrijpt er niets van

Jij bent bezig aan een heerlijke counter en wil de bal voorgeven op een speler die het afmaakt, maar deze speler ontbreekt… Want FIFA kan vaak totaal niet inschatten wat jij van plan bent met je spel. Hierdoor gaat een grote kans vaak verloren.
74599

8. Strafschop tegen krijgen

In FIFA krijg je op zijn tijd een strafschop tegen terwijl je niet eens op een knop hebt gedrukt of juist iets totaal anders voor ogen had. Je tegenstander valt naar het gras en jij krijgt onterecht een strafschop om je oren.
74600

7. Eindeloos de bal rondspelen

Je vriend kun je bij dit soort momenten nog om zijn oren slaan, maar online is dit niet mogelijk. Wij hebben het over irritante spelers die na het maken van een doelpunt de bal eindeloos achterin gaan rondspelen om ze te winnen.
74601

6. Onnodig pauzeren

Vooral online komt dit vaak voor. Irritante spelers die onnodig gaan pauzeren zodra ze aan de bal zijn en jou tientallen secondes laten wachten. En dan wisselen ze uiteindelijk ook nog geen één speler.
74602

5. Dramatische scheidsrechters

De op zijn tijd dramatische scheidsrechters zorgen dan voor realisme in het spel - want in het echt bakken ze er vaak ook weinig van - maar in FIFA zorgt een dramatische scheidsrechter voor net zoveel frustraties. En laten we eerlijk zijn wij vinden dat een scheidsrechter in FIFA nooit de juiste beslissing neemt. Alles voelt ten nadelen van jou.
74603

4. Trage reacties

Je drukt op ‘vierkantje’ om een tackel in te zetten, maar de tackel wordt pas ingezet zodra de speler al tien meter verderop is. De vertraging in respons in FIFA zorgt er vaak voor dat er iets anders op het veld gebeurt dan je in gedachten had.
74604

3. Falende servers

Eén van de grootste ergernissen bij FIFA zijn de uitvallende servers van EA Sports. De servers van FIFA zijn zo wispelturig als een vrouw. Het is niet te voorspellen wanneer ze eruit vallen, maar het gaat gebeuren. Aan het begin van een wedstrijd, tijdens een wedstrijd of na een wedstrijd het maakt de servers van EA Sports niet uit. Als ze er geen zin in hebben vallen ze weg en kan jij helemaal opnieuw beginnen.
74605

2. Herhalingen afspelen

Je kent ze wel: de tegenstanders die de gehele herhaling gaan afspelen na een doelpunt. Alsof een doelpunt tegen krijgen nog niet erg genoeg was wrijven ze het er nogmaals in door de goal drie keer voorbij te laten komen,
74606

1. Doelman als derde doelpaal

We kennen hem allemaal wel: de doelman die erbij staat als een doelpaal. De man heeft maar één taak en dat is proberen de bal tegen te houden. Vaak lijken de doelmannen in FIFA ergens anders mee bezig te zijn en laten de bal in de goal vliegen zonder er ook maar naar om te kijken.
Welke FIFA frustraties wil je absoluut niet meer zien in FIFA 16? Laat het ons weten in de onderstaande reacties.

Populair Nieuws