6 Fallout 4 screenshots - Boston real vs. in-game

Article
door Joep
maandag, 19 oktober 2015 om 16:15
xgn google image
Het is weer maandag en dat wil zeggen dat er een nieuwe Fallout-special klaar staat. Zo keken we al naar alle honden die in Fallout voorkwamen, maar ook naar uitgekomen concept-art. Deze keer kijken we naar Fallout 4 screenshots, hoe Boston is in de game en in het echt.
Kijkend naar vorige Fallout-games, zie je dat Bethesda er enorm haar best doet om trouw te blijven aan de werkelijkheid. Dit was in Fallout 3 goed te zien bij The Washington Monument of de wereldberoemde Capitol Building. In Fallout 4 is dit niet anders. We kijken naar een aantal van deze herkenbare punten en hoe Besthesda deze in de game geïmplementeerd heeft.
Bunker Hill

6. Bunker Hill

Het eerste monument waar we naar kijken is de granieten obelisk van Bunker Hill die tussen 1827 en 1843 werd gebouwd. Het 67 meter lange bouwwerk werd gebouwd ter herinnering van het eerste gewapende conflict tussen de Britten en de Amerikaanse patriotten en is gelegen op de wandelroute genaamd Freedom Trail. Deze route is vier kilometer lang en te volgen door een rode lijn op de trottoirs.
Vlakbij de obelisk, aan de overkant hiervan, is het Bunker Hill Museum te vinden. Een locatie die in-game wellicht een mooie plek voor loot is. Misschien een mooie redcoat of musket met bajonet?
80317

5. Massachusetts State House

Het Massachusetts State House is het parlementsgebouw van de Amerikaanse staat Massachusetts en is net als Bunker Hill, ook gelegen op de Freedom Trail. Het gebouw zal een erg herkenbaar punt zijn door de grote koepel die het heeft die met bladgoud bedekt is.
Sinds het gebouw af was in 1798 had het tot 1874 een grijze koepel. Omdat het gebouw wordt gezien als een architectonisch meesterwerk wordt gezien, mogen we veel detailwerk van Bethesda verwachten.
Massachusetts State House
80318

4. Paul Revere Standbeeld

Paul Reverse, de man waarover Johnny Cash een nummer heeft geschreven, heeft zichzelf in de nacht van 18 april 1775 onsterfelijk gemaakt met een rit op zijn paard. Het spreekt voor zich dat dit geen gewone rit was. De welvarende zilversmid heeft in de eerdergenoemde nacht een rit gemaakt naar twee steden om de revolutionairen daar te waarschuwen dat de Britten onderweg waren om alle wapens in beslag te nemen.
Paul Revere
Deze daad maakte hem echter niet direct beroemd, maar deze roem kwam later via een gedicht van Henry Wadsworth. Later werd hij officier en maakte hij deel uit van een van de meest rampzalige campagnes van de oorlog, namelijk de Penobscot Expeditie. De rampzaligheid van de expeditie werd niet op Revere afgeschoven.
80319

3. Fenway Park

Fenway Park is het oudste nog steeds gebruikte stadion in de Major League Baseball en de thuishaven van de wereldberoemde Boston Red Sox. Fenway Park zit vanzelfsprekend ook in Fallout 4, maar dit wil absoluut niet zeggen dat je hier petjes van de Red Sox kunt vinden. Dit heeft meerdere redenen, maar vooral omdat op concept-art al de naam ‘Swatters’ te zien is.
Fenway Park
In Fallout 4 heeft men, vergelijkbaar met Megaton uit Fallout 3, een stad gebouwd van zo’n beetje alle beschikbare materialen. Die draagt de naam ‘Diamond City’. Een gemeenschap die dus gebouwd is binnen de omheiningen van het voormalige baseballstadion.
80320

2. Scollay Square

Het eens zo bruisende commerciële centrum van Boston werd rond 1960 tegen de grond gewerkt, omdat de toenmalig staande gebouwen plaats moeten maken voor een nieuwe invulling van de locatie. De verwachting is dat het in Fallout een achterstallige buitenwijk is die te vergelijken is met Freeside uit Fallout: New Vegas.
Scollay Square
Kijkend naar Scollay Square in Fallout zien we een verlaten straat met daarin wat neonborden. Het is tevens de locatie van Memory Den, de locatie waarover veel gespeculeerd wordt over welke rol die binnen de game gaat spelen. Wel weten we uit concept-art dat hier mysterieuze capsules aanwezig zijn, waar ook wat theorieën over bestaan.
80322

1. USS Constitution

De USS Constitution is een schip dat, zoals te zien is op de afbeelding, droog ligt. Het schip dat in 1797 te water werd gelaten overleefde onder meer de oorlog tegen de Britten in 1812 en werd daar beroemd om haar acties. Destijds was het schip een slag groter en zwaarder bewapend dan andere fregatten uit die tijd.
In Fallout zien we het schip droog liggen met op de achterkant twee raketmotoren gebouwd. De mogelijkheden voor deze locatie liggen volledig open omdat er zo weinig te zien is. Wellicht is het een mislukte poging tot luchtvervoer, de basis van een factie of een mogelijk onderkomen voor een speler, vergelijkbaar met het Red Rocket-stadion.
USS Constitution
Wat we van de locaties mogen verwachten zal tot de release op 10 november een klein raadsel blijven. Wel laat Bethesda al goed zien de studio in staat is om dingen uit de echte wereld te implementeren in Fallout 4 om zo een geloofwaardigere wereld te creëren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties