Ever Oasis gameplay besproken - In gesprek met Koichi Ishii

Article
dinsdag, 04 juli 2017 om 11:44
xgn google image
Ever Oasis is een gloednieuw actie-avonturen game met RPG-elementen, gemaakt door Grezzo voor de Nintendo 3DS. Koichi Ishii, het brein achter Grezzo, is bekend van de Mana serie en eerdere Final Fantasy games. Wij mochten hem interviewen over Ever Oasis gameplay en zijn carrière als spelontwikkelaar. Check hier de Ever Oasis gameplay details!
Ever Oasis is een gloednieuwe real-time action RPG voor de Nintendo 3DS, gemaakt door Grezzo. Grezzo werkte voorheen samen met Nintendo aan de 3D remakes van The Legend of Zelda Ocarina of Time en The Legend of Zelda Majora's Mask. Met deze twee titels wist de ontwikkelaar een goede indruk achter te laten en dus krijgt de studio met Ever Oasis de kans om een eigen titel te ontwikkelen.
Aan het hoofd van Grezzo staat Koichi Ishii, die onder andere in het verleden ook al werkte aan de Final Fantasy serie en tevens de Mana serie creëerde. Recent kregen wij de kans om Koichi Ishii te interviewen over de ontwikkeling van Ever Oasis en zijn ervaring met het bedrijf Grezzo tot nu toe.

De real-time gevechten van Ever Oasis

Koichi Ishii is uiteraard het meest bekend voor het creëren van de Super Nintendo klassieker Secret of Mana. Toen Secret of Mana uitkwam voor de Super Nintendo werd het spel geprezen voor zijn unieke mix van real-time gevechten in plaats van het toen erg populaire turn-based gevechtssysteem. Ever Oasis gebruikt zo'n zelfde soort real-time gevechtssysteem:
114053

Verschillende Ever Oasis gameplay elementen

Ever Oasis is een game die gevuld is met allerlei content voor de speler om te ervaren. Naast de real-time gevechten en het verkennen van de woestijnwereld van Ever Oasis legt het spel ook de nadruk op het creëren en beheren van de oase. Al deze verschillende gameplay elementen komen samen en daardoor voelt Ever Oasis als een gevarieerde ervaring:
114054 4

Het doel van Grezzo

Grezzo, het bedrijf dat Koichi Ishii in december 2006 heet gestart, werkte voorafgaand aan Ever Oasis aan enkele 3D-remakes van grote Nintendo-spellen voor Nintendo 3DS. Hierdoor heeft Grezzo niet alleen naam gemaakt, maar ook al vanaf het begin een goede indruk gemaakt bij veel gamers. Deze ervaring werkte in het voordeel voor de toekomst van Grezzo.
114055

Spirituele opvolger

Tussen al die verschillende gameplay segmenten die Ever Oasis bevat, zitten er enkele die zijn geïnspireerd door oudere projecten van Koichi Ishii. Op het gebied van gameplay is Ever Oasis dan ook een soort spirituele opvolger van Koichi Ishii's vorige titels:
114056

De wonderlijke woestijnwereld

Ever Oasis ziet er vrij uniek uit, gezien het feit dat het zich afspeelt in een woestijnwereld. Woestijnen verschijnen vaak in videogames als een thema, maar er zijn niet veel spellen waar ze de focus van de spelwereld zijn. De wereld van Ever Oasis is dus erg opvallend, maar het woestijn thema voelt wel snel vertrouwd:
Ever Oasis is vanaf nu verkrijgbaar. Benieuwd naar deze real-time action RPG? Bestel hem dan nu om er zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan!

Populair Nieuws