De 10 dikste personages in games - Buikje gevuld met vooral kwaad!

Article
zondag, 18 februari 2018 om 9:00
xgn google image
Ongeveer 80% van alle Nederlanders gaat minimaal één keer per jaar naar de McDonalds. Tijdens deze bezoeken hebben we vaak aan één hamburger niet genoeg, dus nemen we er voor de zekerheid er nog maar wat kipnuggets bij.
Nu hoef je je hier niet schuldig om te voelen, want deze 10 dikste personages in games kunnen er ook wat van!

Cartman

Eric Cartman komt oorspronkelijk natuurlijk uit de TV-serie South Park, maar we kunnen dit personage uit Colorado ook bewonderen in de South Park games The Stick of Truth en The Fractured but Whole. Met zijn messcherpe anekdotes is hij één van onze favoriete dikste personages in games.
''I'm not fat, I'm big boned.'' Dat is het antwoord dat Cartman altijd klaar heeft staan als iemand hem dik noemt. Gelukkig spreekt het personage geen Nederlands en kunnen we het hier gewoon constateren: Eric, je bent een klein dikzakje! Een dikzakje wiens buik is gevuld met hamburgers en veelal kwade bedoelingen.
125997

Big Smoke

Over kwaad gesproken (ja, spoiler, maar GTA San Andreas kwam uit in 2004.) Big Smoke bleek van de grootst rivaliserende gang te zijn: de Ballas. Daar stond je dan, samen met je broer, de eer van de Grove Street Families hoog te houden. Weg met die verrader(s!)
Maar verrader of niet, Big Smoke had overgewicht en overviel de hambugertent niet omdat hij het geld in de kassa wilde,
maar omdat hij zo'n lekkere hamburger met kaas en bacon op een versgemaakt broodje van de verste granen wilde hebben. Je moet die gestolen pistolen ergens voor gebruiken.
125998

Dr. Eggman / Dr. Robotnik

We betrappen deze schurk uit Sonic niet vaak op het eten van ongezonde dingen, maar een buikje heeft hij absoluut wel!
De man die met zijn gekke uitvindingen de wereld wil veroveren heeft er alleen niet altijd zo uitgezien zoals wij hem nu kennen.
Dr. Ivo Robotnik, alias Dr. Eggman, was vroeger namelijk wat kleiner en dunner, maar in de tegenwoordige games van Sonic heeft de uitvinder nog altijd zijn langere benen en dikkere buikje. En de iconische rode jas en bril moeten we natuurlijk ook niet vergeten, dat is een deel van deze slechterik!

Snorlax

Ligt Snorlax nou weer precies op de weg waar jij langs moet te slapen? Wij geven hem in ieder geval groot gelijk, met zo'n enorm lichaam moet je af en toe even heerlijk je rust pakken. Toch eet deze Pokémon bijna alleen maar fruit, een gezond tussendoortje zou je denken.
Snorlax eet meer fruit in een paar seconden dan de gemiddelde Nederlander dat in een jaar doet. Ach, het maakt ook niet zoveel uit. Wij denken dat velen van jullie wel zo'n leven als Snorlax zouden willen en dat snappen wij wel!
126000

Chris Walker

De mensen die fan zijn van horrorgames kennen Chris Walker wel. Het is de tweede antagonist van Outlast en zit ook in
de DLC van die game: Whistleblower. Je kunt al zien aan dit personage dat hij iets groter is dan de gemiddelde mens, maar dit enge figuur is vooral in dit lijstje te vinden vanwege zijn bijnamen.
Zo wordt hij ook wel Chris L 'Strongfat' Walker genoemd. Dit zijn niet zijn enige bijnamen, zo wordt hij ook simpelweg 'Big Fucking Guy' genoemd. Dit zegt wel genoeg over het personage. Eén ding kunnen we dan ook met zekerheid zeggen, Chris Walker jaagt ons de stuipen op het lijf!
126001

Wario

We kennen allemaal het befaamde Nintendo personage Mario wel, maar sinds 1992 heeft Mario er een kwaadaardige vijand bij. De naam Wario is gemengd met Mario en het Japanse woord warui, dat slecht betekekent. Een vijandige versie van onze besnorde Italiaanse loodgieter dus.
Waar Wario vaak voor eigen belang gaat en altijd opzoek is naar verschillende pracht en praal refereren we dit personage tegenwoordig niet meer aan het slechte. Wario is in zijn eigen spellen namelijk uitgegroeid tot een anti-held, waar hij vaak beslissingen neemt die niet alleen voor zichzelf gunstig zijn.
126002

Coach

Coach is zeker niet één van de dikste personages in games, maar als je hem vergelijkt met de rest van de personages in Left for Dead, dan wel. Gelukkig weet het lichaamsgewicht van Coach hem niet af te stoppen, want deze machine weet als geen ander hoe hij zombies moet vermoorden.
Daarom zijn wij fan van dit personage en hopen hem zeker nog eens terug te zien in een game waarbij het slachten van zombies centraal staat. Wellicht dat hij hier ook beter in is dan het coachen van een team langs de lijn!
126003

Fat Princess

Valt er nog te twisten over het feit dat dit één van de dikste personages in games is? Als je naar de naam kijkt van dit personage niet. Al is dit niet echt een personage, de game heet namelijk zo. Het doel van het spel is om een prinses zo veel mogelijk taarten te geven zodat ze dikker wordt, dan is het voor de tegenstander namelijk lastiger om de prinses te bevrijden.
Ja, want dat is het doel van het spel. Twee teams strijden tegen elkaar om hun prinses te bevrijden uit de handen van de tegenstander. Nu kun je dit de tegenstander een struk lastiger te maken door de prinses vol te stoppen met taart. Een interessant concept.
126004

Bob

Bob makte zijn debuut in Tekken 6 en is absoluut één van de dikste personages in games. Toch werkt dit absoluut in zijn voordeel, want deze martial arts legende kan vechten als geen ander. Bob stopte alleen met vechten omdat hij zijn grotere tegenstanders niet kon verslaan, maar na een paar jaar verdwenen te zijn keerde hij terug en anders dan tevoren.
Zo is het gewicht van Bob meer dan verdubbeld en nu kan dit vechtersbaasje het opnemen tegen iedereen, hoe groot zijn tegenstander ook is. Ondanks het lichaamsdgewicht van Bob dit personage is ook één van de snelste in Tekken. Met dit baasje kun je dus gerust iedereen de hersens inslaan op Tekken 6!
126005

King Hippo

Ondanks dat King Hippo als laatste staat in de lijstje betekent het niet dat hij het dikste of dunste is van iedereen die je hiervoor hebt gezien. Nee, maar dat King Hippo een paar kilo's teveel heeft is wel duidelijk. Niet zo gek ook, want hij heeft het nodig voor waar hij het beste in is: het winnen van gevechten.
King Hippo is een personage uit de Punch Out!! franchise van Nintendo en is ondanks zijn niet afgetrainde lichaam toch een lastig iemand om tegenover je te hebben in de ring. Wanneer je de zwakke plekken namelijk niet weet van dit vechtersbaasje, dan lig je zo op de grond! Je moet je dus altijd even goed voorbereiden op de tegenstander.

Wie zijn volgens jou de dikste personages in games?

Er zijn natuurlijk nog veel meer mensen die in aanmerking komen voor het lijstje van dikste personages in games, daarom zijn wij benieuwd wie volgens jullie het dikste is! Tot slot hebben we ons ook verdiept in de dunste personages in games, zo houden we het gelijk!

Populair Nieuws