De beste PlayStation easter eggs - Voor PS3 en PS4

Article
door Anoniem
maandag, 28 maart 2016 om 10:49
xgn google image
Bijna iedere game heeft tegenwoordig wel één of meerdere easter eggs. Easter eggs zijn subtiele hints naar andere games. In deze special kan je Playstation easter eggs verwachten. Omdat easter eggs zo leuk zijn, hebben wij de beste en leukste Playstation easter eggs op een rij gezet.

The Last Of Us (PS3)

We beginnen met The Last of Us. The Last of Us is een een pareltje op de Playstation 3 (én PS4, maar daar geldt de easter egg niet). In The Last of Us zitten ook veel Playstation easter eggs en een van de leukste is toch wel deze easter egg.
De wereld van The Last of Us is helemaal naar de klote en niemand gebruikt meer consoles of pc’s. Als je bij The Last of Us dan ook goed kijkt in een kast staat er een verlaten Playstation 3 console. Het zou toch leuk zijn als je de Playstation 3 aan kon zetten en even een potje The Last of Us kon spelen. The Last of Us meets inception.
Playstation easter eggs

InFamous Second Son - Cole MCG’s Electronics

InFamous heeft altijd al leuke easter eggs gehad. Het was dan ook geen verrassing toen deze easter egg in InFamous Second Son voorbij kwam. Het leuke van deze easter egg is natuurlijk wel de verwijzing naar Cole, de hoofdpersoon van de vorige InFamous games.
Cole MCG’s Electronics is een winkel die zich richt op elektro, enorm verrassend nietwaar? Of Cole ook echt in deze winkel is te vinden, dat is de vraag. Tot op de dag van vandaag heeft niemand Cole kunnen ontdekken.
Playstation easter eggs

LittleBigPlanet 2 - Konami Code

In LittleBigPlanet 2 kan je eigen levels maken, dus eigenlijk kan je zoveel Playstation easter eggs maken als je wilt. De ontwikkelaar daarentegen heeft zelfs levels gebouwd met wat minder Playstation easter eggs. De volgende easter egg is ook lastig te ontdekken.
In het level met de arcadehall kan je namelijk de konami code (up, up, down, down, left, right, left, right, X, O) gebruiken. Zodra je de code invoert ontploft de console en krijg je een boodschap te zien. In deze video kan je zien hoe je de Konami code invoert.
Playstation easter eggs

Killzone Shadow Fall - Dark Trolls Poster

Killzone Shadow Fall is een van de launchtitels voor de Playstation 4. Guerrilla Games heeft een prachtige Playstation easter egg in Killzone Shadow Fall gemaakt waarin Dark Souls in de zeik wordt genomen.
In plaats van Dark Souls staat er namelijk Dark Trolls met een toepasselijk plaatje. Het is een kleine poster maar als je er goed naar zoekt, dan is die makkelijk te vinden.
Playstation easter eggs

Uncharted 3 - The Last of Us Reference

The Last of Us is twee jaar later dan Uncharted 3. De ontwikkeling van The Last of Us begon al toen Uncharted 3 in de maak was. Naughty Dog plaatste daarom Playstation easter eggs in Uncharted 3 om ons lekker te maken voor The Last of Us.
Dit is misschien van de leukste easter egg in de game. De easter egg was alleen zo goed verstopt dat het enorm lang duurde voordat men hem had gevonden. De easter egg in de vorm van een krant waarvan de kop luidt: ‘’Scientist are still struggling to understand deadly fungus’’. Dit heeft natuurlijk betrekking op het feit dat er een virus is uitgebroken in The Last of Us.
Playstation easter eggs