De beste Nintendo easter eggs - Van GameBoy tot Wii U

Article
door Anoniem
maandag, 28 maart 2016 om 10:49
xgn google image
Na een special over easter eggs in Playstation en Xbox games is nu Nintendo aan de beurt. Nintendo heeft -in tegenstelling tot Playstation en Xbox- veel subtielere easter eggs. Lees snel verder voor de beste Nintendo easter eggs.

Super Mario Galaxy - U ‘R Mr Gay

Super Mario Galaxy staat bovenaan de lijst met leukste Nintendo easter eggs. Er gaan over deze easter egg veel geruchten, is het volgende nou opzettelijk of niet?
De easter egg is niet in de game van Super Mario Galaxy zelf verstopt, maar in de box art van de game. Nintendo maakt op subtiele wijze iedereen uit voor Mr. Gay in de box art. Sommige letters van de box art hebben namelijk een klein sterretje onderin.
Pak al die letters met een sterretje, zet ze naast elkaar en je hebt: URMRGAY, oftwel U ‘R Mr. Gay. You are mister Gay. Bedankt Nintendo!
Nintendo easter eggs
67599 1

Bayonetta 2 - Nintendo kostuums

Bayonetta 2 is een van de betere Wii U games die er te krijgen is. Bayonetta 2 scoorde een dikke 8.5 in de review. De sexy hoofdrolspeler in Bayonetta 2 draagt opvallende kledij. Bovendien trekt ze ook nog weleens een ander pakje aan...teminste als jij dat wilt.
Bayonetta heeft veel verschillende kostuums die je kan vrijspelen en als je goed je best doet kom je ook wat Nintendo kostuums tegen. Zo kan Bayonetta in een Link, Samus en Princess Peach kostuum te voorschijn komen.
67600

Donkey Kong Tropical Freeze - Samus’ ship

Donkey Kong Tropical Freeze is een razendsnelle game waarbij deze Nintendo easter egg al snel over het hoofd wordt gezien. De easter egg is bovendien erg lastig om te zien.
In de achtergrond van Donkey Kong Tropical Freeze is het schip van Samus te zien, uit de Metroid games. Het schip is niet letterlijk te zien, maar de planten/bomen vormen het schip. Dat is nou precies de reden waarom de easter egg zo moeilijk te vinden is.
Nintendo easter eggs
67601

Animal Crossing: New Leaf - Referentie naar Animal Crossing 2002

De Animal Crossing serie is al jaren populair onder de Nintendo fans. Rover is een van de personages in de game en die hint stiekem naar een andere Animal Crossing game in het begin van Animal Crossing: New Leaf.
Wanneer je het spel opstart en in de trein zit, spreekt Rover je aan. Rover meldt dat hij al sinds 2002 niet meer de trein neemt, dus het is erg lang geleden voor hem. Hij spreekt echter wel waarheid. In 2002 is de laatste Animal Crossing game uitgekomen waarin Rover in-game te zien was in een trein.
67602

Pokemon X & Y - Shorts

Deze easter egg is waarschijnlijk alleen onder de echte die-hard fans van Pokemon bekend. Deze easter egg komt namelijk voor in iedere Pokemon game, al zou je dat niet altijd weten. De easter egg is namelijk zo subtiel.
Het gaat om de zin van een jongentje. In elke Pokemon begint dat ventje te praten over hoe fijn hij zijn korte broek vindt. Nu komen er tienduizenden zinnetjes voorbij in de Pokemon games, het is ook moeilijk om deze te herkennen dan. Hieronder zie je dan ook een afbeelding van het mannetje in de eerste Pokemon en de laatste Pokemon.
Nintendo easter eggs

Populair Nieuws