The Witcher 3 Blood and Wine gameplay - 5 dingen die je moet weten

Article
donderdag, 12 mei 2016 om 16:39
xgn google image
Het wachten duurt zo lang! Maar binnenkort is het ein-de-lijk tijd voor Blood and Wine, de laatste DLC van The Witcher 3. We hadden een exclusief interview met Philipp Weber, quest-designer van CD Projekt Red. Dit zijn 5 dingen die je moet weten over Blood and Wine gameplay.

5. Geralt en zijn vrouwen

Natuurlijk, als Blood and Wine uitkomt, moet er flink wat bloed vergoten worden. Dat is nu eenmaal de taak van Geralt en zijn zwaard, kruisboog, magie of wat dan ook!
Maar Geralt is niet alleen gek op actie en geld verdienen. Hij is ook niet vies van vrouwen! Dat hij zich in liet met menige vrouw, hebben we al gezien en ook Blood and Wine belooft romantiek voor te schotelen.
Op de vraag of dit met een bekende personage is, is het antwoord "mogelijk". We weten allemaal nog goed hoe Shani opeens opdook in Hearts of Stone, nietwaar?
90802

4. Kleurgebruik in Blood and Wine

In Blood and Wine valt het kleurgebruik op. Volgens Weber is dit zeer belangrijk.
Voor hem is het belangrijk dat spelers zich echt kunnen identificeren met een personage, in dit geval Geralt. Pas als het voelt alsof je hem bent, is een RPG geslaagd. Kleurgebruik is daarbij essentieel om contrasten te scheppen die belangrijk zijn voor de beleving van de speler. Toussaint is een stuk groener dan de rest van de game!
90803

3. Level cap Blood and Wine

Blood and Wine heeft een level cap nodig van ongeveer 35. Maar Blood and Wine is niet enkel bedoeld voor spelers die Hearts of Stone gepeeld hebben. Mensen die enkel de hoofdgame hebben gespeeld, kunnen ook met Blood and Wine beginnen zonder Hearts of Stone aangeraakt te hebben.
90804

2. Wijngaard

Niet voor niets is de titel Wine! Geralt kan zijn eigen wijngaard beheren! Je kan je eigen kruiden in een tuintje verbouwen, maar ook in huis van alles aanpassen. Dit alles doe je met in-game geld.
Sommige dingen zijn voor de fun, zoals een nieuwe plek voor je wapens, maar andere dingen zijn ook onderdeel van het verhaal.
Weber doelt hierbij bijvoorbeeld op het aanpassen van de logeerkamer. Een ander bed? Check, het kan. Er is maar één manier om erachter te komen waarom dat kan...
90805

1. Nieuwe features

Blood and Wine doet van alles nieuw. Een korte opsomming; nieuwe monsters, een nieuw verhaal, neuwe omgeving, nieuwe Gwent kaarten, kleuren kunnen aanpassen, een wijngaard en meer. Als er al een punt van kritiek was, dan zijn het de mutaties. En ook daar is nu aan gedacht.
Blood and Wine komt op 31 mei uit als expansie voor de Xbox One, PS4 en PC.

Populair Nieuws

Laatste Reacties