Wat vind jij de beste Rockstar game? [poll]

Article
donderdag, 25 mei 2017 om 16:30
xgn google image
Deze week werd bekendgemaakt dat Red Dead Redemption 2 op zich laat wachten tot 2018. Jammerlijk nieuws, maar daardoor hebben we des te langer om terug te blikken op de games die Rockstar eerder al heeft uitgebracht. Stem in onze poll en wie weet staat de beste Rockstar game volgens jou volgende week in de top 5!
Rockstar wordt wereldwijd beschouwd als een van de beste studio's in de game-industrie. Dat komt voornamelijk door de Grand Theft Auto serie waarmee Rockstar al decennia lang succes boekt. GTA 5 is een paar jaar geleden verschenen en die game verbrak alle records die je kunt bedenken op het gebied van games. Een maand na de release had de game al zeven wereldrecords op zijn naam staan.

Wat is de beste Rockstar game?

Het is niet alleen Grand Theft Auto dat het Rockstar-logo op zijn hoesje draagt. Ook Red Dead Redemption komt van de studio. En wat te denken van de Max Payne games die onder de Rockstar noemer zijn uitgebracht. Of ben je een groot fan van de Midnight Club racegames?
Er is in ieder geval keuze uit genoeg mooie games in deze poll. Mocht je een game heel erg waarderen die niet vernoemd is in de lijst, laat het dan in de reacties weten en we nemen je stem gewoon mee. Volgende week kun je de uitslag teruglezen op XGN.nl!