De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment - Red Dead en Assassin's Creed

Article
donderdag, 07 februari 2019 om 17:54
de playstation store deals van dit moment red dead en assassins creed 146538
PlayStation pakt weer uit in de webwinkel met flinke kortingen op games. Deze games zijn bijna allemaal voor dertig procent of meer afgeprijsd, koop ze voordat de acties weg zijn. Dit zijn de beste PlayStation Store deals van dit moment! Deze deals zijn allemaal geldig tot en met 21 februari 2019.

10. Assassin’s Creed Odyssey Deluxe Edition

We beginnen deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment met Assassin’s Creed Odyssey. Niet zomaar Assassin’s Creed Odyssey. Nee, de Deluxe Edition van de game is dit keer in de korting. Je bespaart met deze deal maar liefst 52 procent op Assassin’s Creed Odyssey. Met de Deluxe Edition krijg je extra legendarische wapens, uitrusting, een xp-boost en een tijdelijke Drachmae-boost.
Ga in Assassin’s Creed Odyssey op avontuur door Griekeland tijdens de oorlog tussen Athene en Sparta. Bepaal zelf hoe jij je leven lijdt in deze game, je mag daarnaast ook zelf bepalen of je als Alexios of Kassandra speelt. Maak de juiste keuzes, voordat je spijt van de verkeerde krijgt. Deze game is een lust voor het oog en simpelweg geweldig.
146539

9. Shadow of the Tomb Raider

Op nummer negen in deze lijst met beste PlayStation Store deals van dit moment staat Shadow of the Tomb Raider. Dit avontuur van Lara Croft is flink afgeprijsd en is nu voor de helft van de prijs te koop in de PlayStation Store. Jaag op Trinity, de organisatie verantwoordelijk voor de dood van haar vader en ga op ontdekkingsreis in de jungle.
146540

8. Just Cause 4

Op nummer acht in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat Just Cause 4. Bespaar 35 procent op deze deal en geniet van over-the-top actie in een tropisch paradijs vol witte stranden, tornado’s en diepe zeeën. Ontdek de mysteries rondom Espinoza, de man die op het eiland Solís het weer kan controleren
146541

7. Battlefield V Deluxe Edition

Op nummer zeven in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat de Battlefield 5 Deluxe Edition. Dit is al de tweede Deluxe Edition in deze special, en is overigens niet de laatste om het nog even spannend te houden. Bespaar met deze deal zo’n 55 procent en waan je in de oorlogsgebieden van Battlefield 5.
In Battlefield 5 waan je jezelf midden in de Tweede Wereldoorlog en ben je soldaat voor zowel de geallieerden en Duitsers. Iets waar Battlefield onder andere bekend om staat zijn de extreem grote maps, die vooral met de spelmodus Operations naar voren komen. We gaven de game een 8,8 in onze Battlefield 5 review.
146542

6. Destiny 2 Forsaken Complete Collection

Op nummer zes in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat Destiny 2 Forsaken. De game is al aardig in prijs afgenomen sinds de komst van Black Armory, maar Forsaken is nog wel een essentieel deel in Destiny 2. Door Forsaken kwam Destiny 2 weer terug op de rails. Bespaar met deze deal maar liefst 45 procent en krijg toegang tot de Annual Pass content die gepland staat voor later dit jaar. (Plus de DLC’s Curse of Osiris en Warmind)
In Forsaken ga je voor het eerst naar de Dreaming City en naar de Tangled Shore op de Reef. De raid, The Last Wish, is dan ook voor het eerst voor je beschikbaar. Door de Annual Pass hoef je je na het hoofdverhaal alleen niet te vervelen, je hebt nog zat te doen om tot je maximale krachtlevel te komen.
146544

5. Call of Duty: WWII Digital Deluxe

Op nummer vijf in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat Call of Duty: WW2 Digital Deluxe. Je krijgt door deze deal de Deluxe Edition met flinke kortingen, daar maken de Divisions-pack, Zombies-camo en multiplayer upgrades deel van uit. De bekende Call of Duty elementen keren in WW2 terug: multiplayer, zombie modus en campaign.
146545

4. Monster Hunter: World Deluxe Edition

Op nummer vier in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat de Monster Hunter: World Deluxe Edition. Deze game is op dit moment voor de helft van de prijs te kopen in de PlayStation Store, waarbij je als extra’s een aantal uitrustingsstukken, emoties, kapsels, stickers en 14 speciale avatars krijgt.
146546

3. WWE 2K19 Digital Deluxe Edition

Op nummer drie in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat de WWE 2K19 Digital Deluxe Edition. Krijg met de Digital Deluxe Edition toegang tot meerdere worstelaars en de WWE 2K19 Season Pass. Op de voorkant staat worstelaar AJ Styles, ex-titelhouder in WWE. Vecht in 2K19 met welke worstelaar dan ook en maak jouw eigen droomwedstrijd.
In WWE 2K19 heb je talloze mogelijkheden je eigen wedstrijd of show samen te stellen. Je kan de worstelaars, de arena’s, de spel modus en de regels allemaal zelf instellen. Je kan zelfs een eigen carrière beginnen door een eigen vechter aan te maken en hem een eigen gimmick te geven.
146547

2. Madden NFL 19 + FIFA19 (Bundel)

Op nummer twee in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staan eigenlijk twee games. De games worden in de PlayStation Store namelijk gebundeld en kosten nu samen maar de helft van de prijs. Het gaat hierbij om de games Madden NFL 19 en FIFA19. Twee vliegen in één klap. Beide games bieden de mogelijkheid een eigen carrière op te starten.
146548

1. Red Dead Redemption 2

Op nummer één in deze lijst met de beste PlayStation Store deals van dit moment staat Red Dead Redemption 2. Deze game kwam op 29 oktober 2018 uit voor Xbox One en PlayStation 4 en is nu al in de korting in de PlayStation Store. De game wordt 28 procent goedkoper en wordt daardoor aantrekkelijk goedkoop. Dat gezien het feit dat games van Rockstar meestal niet echt zakken qua prijs, kijk naar GTA 5.
De cowboy game gaat over Arthur Morgan die samen met de Van Der Linde-gang op de vlucht slaat na een mislukte bankoverval. De speler krijgt aardig wat dilemma’s voorgeschoteld terwijl hij al veel schoten lossend op andere outlaws richt. Voel je een echte cowboy en verken de natuur op je paard in Red Dead Redemption 2.

De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment – Red Dead en Assassin's Creed

Dit zijn de beste PlayStation deals van dit moment, sla je slag voor 21 februari 2019, want dat gelden de acties niet meer. Welke van deze games ga jij dankzij de korting gegarandeerd halen? Laat het ons weten in de comments! Bekijk alle kortingen in de PlayStation Store.

Populair Nieuws