Assassin's Creed Syndicate onthuld - De eerste reacties

Article
woensdag, 13 mei 2015 om 13:31
xgn google image
De eerste informatie over Assassin’s Creed Syndicate is onthuld. Er is een trailer te zien en we kregen gisteren een kijkje in de game en de mogelijkheden. Natuurlijk riep deze onthulling veel reacties op bij gamers, van zowel lover als haters van Assassin’s Creed. Hoe wordt er gereageerd op Ubsisofts onthulling?

De hype!

Er zijn natuurlijk talloze Assassin's Creed fans die niet kunnen wachten totdat het 23 oktober is: de dag waarop Syndicate uitkomt. Zij vinden de trailer er veelbelovend uitzien en kijken uit naar meer informatie over deze toffe game.
De trailer ziet er volgens hen gaaf uit, maar we moeten nog afwachten hoe de game er uiteindelijk uit komt te zien.
Dat wordt pre-orderen!

71493

Niet iedereen loopt al warm..

Toch is niet iedereen al enthousiast over de aankondiging. De game zou te weinig verschillen met voorgaande games en volgens sommigen worden er te veel Assassin's Creed games in een korte tijd uitgebracht.
Deze tweeter ziet al wat problemen aankomen.
Na de mislukking genaamd Unity vorig jaar heeft niet iedereen meer vertrouwen in een nieuwe Assassin's Creed voor next-gen.
Er werd ook snel een link gelegd met het uitstel van The Division.
71515

Wat vind jij van Assassin's Creed Syndicate?

Nu we hebben gezien wat de Twitteraars ervan vinden, wordt het tijd dat jij je mening geeft. Wat vind jij eigenlijk van deze nieuwe game? Breng je stem uit!