10 ondergewaardeerde Netflix films - Deze films verdienen wat meer aandacht

Article
maandag, 11 maart 2019 om 12:56
10 ondergewaardeerde films op netflix 132505
Wanneer we alle grote films op Netflix hebben bekeken, hebben we al gauw het gevoel dat we uit zijn gekeken en alles gezien hebben. Toch heeft Netflix nog een aantal goede films die eigenlijk wat meer aandacht verdienen. Hier zijn 10 ondergewaardeerde films op Netflix!

10. Mudbound

Twee mannen keren terug van de Tweede Wereldoorlog en besluiten om het roer om te gooien. Ze reizen af naar de staat Mississippi om daar geld te verdienen door op het platteland te gaan werken. Voor de mannen is de nieuwe omgeving een cultuurschok. Ze worden in deze nieuwe omgeving duidelijk anders behandeld dan thuis of tijdens hun missies in het buitenland.
In hun nieuwe woonplaats worden de mannen geconfronteerd met racisme en nemen ze het op tegen de barbaarse sociale cultuur. Ze hebben veel moeite met het racisme en doen hun best om zich aan te passen aan het leven na de oorlog. Deze ondergewaardeerde film op Netflix is het zeker waard om een keer te kijken
132506 3

9. Small Town Crime

Small Town Crime gaat over alcoholist en voormalig politieagent Mike Kendall (John Hawkes) die het dode lichaam van een jonge vrouw vindt. Als een vorm van zelfverlossing stort hij zich op het onderzoek en doet hij er alles aan om de moordenaar te pakken te krijgen. Zijn excentrieke stijl van detective werk zorgt ervoor dat hij zijn familie onbedoeld in gevaar brengt.
Er zijn veel films die met een soortgelijk verhaal hebben gewerkt, maar de Small Town Crime weet dit op een frisse manier te brengen. De sfeer van de film is zeer goed en ook de acteerprestaties van John Hawkes zijn dik in orde. Een aanrader voor iedereen die van films in dit genre houdt en die dus zeker niet in de lijst van ondergewaardeerde Netflix films mag ontbreken.
132507 2

8. To The Bone

To The Bone is een van de ondergewaardeerde Netflix films. De film gaat over het 20-jarige meisje Ellen. Ze lijdt aan anorexia nervosa. Ze heeft weinig eetlust en sport veel, terwijl ze al heel erg dun is. Ze wordt uiteindelijk geholpen door een ongewone dokter. De heftige film geeft een beeld in het leven van een anorexia patient en haar familie.
In de film zie je de problemen die anorexia met zich meebrengt. De problemen die haar familie van de ziekte ondervinden. Ze gaat de strijd met de ziekte aan en leert zichzelf veel beter kennen. De verschillende mensen waar ze kennis mee maakt, zorgen ervoor dat ze zichzelf als persoon tegenkomt.
132508 1

7. Anon

Anon speelt zich af in de nabije toekomst, waar we geen privacy, onwetendheid en anonimiteit meer hebben. De levens die mensen leiden zijn doorzichtig, traceerbaar en uitgestippeld door de autoriteiten. Het lijkt er dan ook op dat er een einde is gekomen aan de criminaliteit.
Sal Frieland komt er achter dat er een jonge vrouw rondloopt die geen digitale voetafdruk heeft en zo dus onzichtbaar is voor de politie. Sal realiseert zich dan ook dat dit wel eens het begin van een nieuw tijdperk van criminaliteit kan zijn in plaats van het einde. Anon hoort bij de ondergewaardeerde films op Netflix, omdat het een onderwerp behandelt dat iedereen van tegenwoordig aangaat.
132509 1

6. Annihilation

De volgende notering in onze lijst van ondergewaardeerde Netflix films is Annihilation. In de film volgen we een groep van vier vrouwen: een bioloog, antropoloog, psycholoog en een surveillant. De dames worden op expeditie gestuurd naar een gevaarlijk gebied waar Kane, de man van een van de vrouwen, als enige overlevende uit is teruggekeerd. Wat er precies is gebeurt, kan hij niet vertellen. Hij belandt na zijn terugkeer al snel in een coma.
In het gebied komen de vrouwen er achter wat ervoor heeft gezorgd dat alleen Kane hier levend vandaan is gekomen. In dit landschap is iets raars gebeurd, waardoor de natuurwetten zoals we die kennen niet meer gelden. Aan de vier vrouwen de taak om dit fenomeen tegen te houden.
132510 1

5. The Outsider

In Japan wordt de Amerikaanse deserteur Nick Lowell vrijgelaten uit de gevangenis en losgelaten in een meedogenloze stad. De stad leefde vroeger volgens oude Japanse tradities, maar is nu overgoten met moderne industrie. Hierdoor wordt deze cultuur langzaam weggevaagd.
In deze notering van de ondergewaardeerde Netflix films vechten verschillende yakuza-families tegen hun rivalen. In deze criminele organisaties probeert Nick zijn schuld af te lossen aan zijn celgenoot Kiyoshi en de Osaka-familie. Deze familie heeft er namelijk voor gezorgd dat hij weer op vrij voeten kwam.
132511 2

4. The Babysitter

De vierde plek in de ondergewaardeerde Netflix films lijst gaat naar horrorfilm The Babysitter. De twaalf-jarige Cole is tot over zijn oren verliefd op zijn rebelse babysitter Bee. De twee spenderen wat tijd samen totdat het voor Cole tijd is om naar bed te gaan. Als hij niet kan slapen, besluit hij om eens te kijken wat Bee aan het doen is beneden.
Op de benedenverdieping treft hij zijn oppas en haar vrienden aan. Cole kijkt rustig toe hoe ze het spelletje flesje draaien spelen. Er gaat dan een wereld voor hem open en geniet met volle teugen. Op een gegeven moment neemt de avond een heel andere wending en moet Cole zichzelf in veiligheid brengen voor Bee en haar vrienden.
132512 2

3. Only God Forgives

De bronze medaille in de ondergewaardeerde Netflix films lijst gaat naar Only God Forgives. De Amerikaanse Julian woont in Bangkok en is een gerespecteerd figuur in de onderwereld. Samen met zijn broer Billy heeft hij een boxclub. Deze club dient als een dekmantel voor een internationale drugshandel die onder andere naar Amerika exporteert.
Wanneer Billy vermoord wordt, komt moeder Crystal naar Bangkok toe om het lichaam van Billy terug naar de Verenigde Staten te brengen. Omdat moeder Crystal zelf het hoofd van een criminele organisatie is, wil ze wraak nemen op de moordenaar van haar zoon. Ze geeft Julian de opdracht om dit uit te voeren.
132513 1

2. Fundamentals of Caring

De ondergewaardeerde Netflix films zilveren plak is voor Fundamentals of Caring. Nadat Ben een tragedie heeft meegemaakt, gaat hij aan het werk als zorgverlener om geld te verdienen. Ondertussen gaat Ben door een scheiding waar hij het ook niet makkelijk mee heeft. Als eerste klant krijgt Ben te maken met Trevor, waar hij een speciale band mee opbouwt.
Ben vraagt Trevor wat hij zou willen doen als hij geen handicap had. Ben doet er vervolgens alles aan om de dromen van Trevor werkelijkheid te maken. Tijdens hun reis bouwen de twee een speciale band van vriendschap op. De film heeft iets weg van Intouchables, maar haalt niet dat niveau. Desalniettemin is de film zeker de moeite waard.
132514

1. Beasts of No Nation

De laatste notering in de ondergewaardeerde Netflix films lijst is Beasts of No Nation. De jonge Agu wordt gedwongen om te gaan werken in het leger als kindsoldaat. In het West-Afrikaanse land waar hij woont, woedt namelijk een oorlog. Agu is bang voor de sadistische commandant en de mensen om zich heen. Deze ervaring zorgt ervoor dat zijn jeugd heftig wordt verstoord.
De vader van Agu wordt vermoord en zijn moeder en zusje zijn spoorloos. De jongen is helemaal aan zijn lot overgelaten en moet nu een wreed en gewelddadig leven in het leger leiden. Samen met zijn dove vriend Strika doet hij er alles aan om de heftige ontbering van de oorlog te overleven

Genoeg van de ondergewaardeerde films op Netflix?

Als je even genoeg heb van de ondergewaardeerde films, dan hebben we hier ook nog een lijst met ondergewaardeerde series. Als je even zin heb in iets leukers, dan hebben we hier 10 feel-good series.

Populair Nieuws

Laatste Reacties