10 beste Cyber Monday 2023 deals voor PS5

Article
vrijdag, 24 november 2023 om 15:00
horizon forbidden westf1700560462
Black Friday en Cyber Monday is elk jaar een ideaal om je game-collectie aan te vullen. Tijdens het prijzenfestijn kan je namelijk profiteren van veel korting op games, waaronder voor de PlayStation 5. Wij hebben de 10 beste Black Friday en Cyber Monday deals voor de PS5 van 2023 voor je op een rijtje gezet.

Horizon Forbidden West

We trappen de lijst van beste Black Friday deals voor de PS5 af met één van de beste games van 2022. Namelijk een topper van Nederlandse bodem: Horizon Forbidden West. In de game gaat het avontuur van Aloy verder, waarbij ze deze keer, zoals de naam verklapt, naar het westen gaat om een mysterieuze plaag te onderzoeken.
Tijdens Black Friday kan je de game lekker goedkoop scoren, helemaal als je voor de PS4-editie gaat. Horizon Forbidden West heeft namelijk een gratis PS5-upgrade, waardoor je mooi kan profiteren van nóg meer korting op de topgame. Anderzijds kan je ook gaan voor de Complete Edition, waar ook de uitbreiding Burning Shores bij zit.
resident evil 4 remake chainsawf1679328999

Resident Evil 4 Remake

Je kan niet alleen games die vorig jaar uitgekomen zijn met veel korting scoren tijdens Black Friday. Een topper die eerder dit jaar is uitgekomen, de remake van Resident Evil 4, is nu namelijk voor een zeer zacht prijsje te scoren. En dat voor een game die net een nominatie heeft gekregen voor Game of the Year!
Net zoals met Horizon Forbidden West gaat het om een PS4-versie die je gratis kan upgraden naar een PS5-versie. Vervolgens kan je genieten van een bloedstollend avontuur in Spanje met Leon S. Kennedy in de hoofdrol, die de dochter van de president moet redden. Eén probleem: er zitten overal doorgedraaide Spanjaarden met vlijmscherp landbouwmateriaal.
street fighter 6f1682677523

Street Fighter 6

Ook liefhebbers van fighting games komen aan hun trekken tijdens Black Friday. Wil je aan de slag gaan met iconische karakters als Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief en Cammy om een potje tegen elkaar te knokken? Dan moet je nu profiteren van deze Street Fighter 6 deal.
Het nieuwste deel in de langlopende franchise wordt bovendien universeel geprezen. Street Fighter 6 zit meteen bomvol content, in tegenstelling tot eerdere delen in de reeks, en is bovendien geschikt voor nieuwe spelers en veteranen. Op The Game Awards is Street Fighter 6 dan ook genomineerd voor Best Fighting Game én Best Multiplayer Game.
lords of the fallenf1697187351

Lords of the Fallen

Een andere game die recent is uitgekomen is Lords of the Fallen. Niet te verwarren met de gelijknamige game uit 2014 van dezelfde uitgever. De nieuwe Lords of the Fallen betreft een soort reboot, maar heeft tegelijkertijd bijna niks te maken met het verhaal van het origineel.
Wat wel hetzelfde is gebleven, is dat Lords of the Fallen een Soulslike is. Maak je dus klaar voor uitdagende boss fights, talloze wapens en armor om te verzamelen en veel Game Over-schermen. Lords of the Fallen heeft bovendien een interessante mechanic, waarbij je kan reizen tussen de wereld van de levenden en de doden.
2022 02 31 lego star wars skywalker saga ep iiif1648732512

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Krijg je geen genoeg van het Star Wars-universum? Dan ben je aan het juiste adres met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. De game bevat alle verhalen van de negen films die de saga rijk is, dus je bent wel even zoet met het avontuur - dat natuurlijk ook de iconische LEGO-humor bevat.
The Skywalker Saga heeft normaal al veel personages om uit te kiezen, van Luke en Chewbacca tot aan BB-8 en Count Dooku, maar de Galactic Edition heeft er nóg meer. De versie, die nu in de aanbieding is tijdens Black Friday, kent namelijk ook character packs met personages uit onder andere The Mandalorian en Andor.
uncharted legacy of thieves collectionf1653664446

Uncharted Legacy of Thieves

The Skywalker Saga is niet de enige ‘collectie’ van games op de lijst van beste PS5 deals tijdens Black Friday. Ook Uncharted Legacy of Thieves is een verzameling van titels, Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy om precies te zijn.
De avonturen, waarin je aan de slag mag met Nathan Drake en Chloe Frazer, zijn voor de PlayStation 5 remastered om de exotische locaties nog mooier te laten ogen. En natuurlijk kan je ook genieten van de speciale DualSense-features en de snelle laadtijden dankzij de SSD van de PS5.
dead island 2 brutef1678295420

Dead Island 2

Black Friday is ook het ideale moment om het nodige breinvoer in huis te halen. En dan hebben we het niet over puzzelgames om je hersens te prikkelen, maar over games met hordes aan zombies en hun favoriete voedsel.
In Dead Island 2 mag je weer zombies tot pulp slaan in zonnige locaties, deze keer Hell-A - wat natuurlijk sterk gebaseerd is op Los Angeles. En het tot pulp slaan kan je erg letterlijk nemen, wat voor de game heeft ontwikkelaar Dambusters heeft een nieuw systeem ontwikkeld waarbij elk stukje van een zombie af te hakken of tot moes te stampen is. Het is nog nooit zo leuk geweest om een ondode permanent dood te maken.
death strandingf1593412116

Death Stranding Director’s Cut

Hideo Kojima is, naast het ontvangen van half Hollywood, momenteel druk bezig met Death Stranding 2. Wat we van de game kunnen verwachten is opnieuw een groot raadsel, zoals dat eigenlijk altijd het geval is met de legendarische ontwikkelaar. De originele Death Stranding was destijds ook in mysterieën gehuld, tot aan de release.
Nu weten we dat spelers de controle krijgen over Sam Porter Bridger (gespeeld door Norman Reedus), een koerier die de taak heeft om goederen te leveren aan afgelegen koloniën. Dat is alleen niet zo makkelijk, want naast de ruige omgevingen zijn er ook vreemde wezens, bandieten en andere vijanden die op de loer liggen.
immortals of aveumf1681471021

Immortals of Aveum

Mogen shooters van jou wel een stukje meer magie bevatten? De nieuwe ontwikkelaar Ascendant Studios had waarschijnlijk hetzelfde idee, want Immortals of Aveum is een game waarbij de klassieke vuurwapens worden ingeruild voor spreuken.
Je kan in de game aan de slag met 25 verschillende spreuken, van defensieve spells tot aan vuurwerk om je vijanden om te toveren tot as. En dat is nodig ook, want protagonist Jak moet zijn magische skills gebruiken om een invasie van de Kingdom of Rasharn tegen te houden, met natuurlijk veel ‘vuurgevechten’ als gevolg.
gotham knightsf1654789469

Gotham Knights

We sluiten onze lijst van beste PS5 deals tijdens Black Friday af met een game vol superhelden. In Gotham Knights mag je namelijk aan de slag met vier helden die Gotham City moeten beschermen: Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood.
Normaal zou je in Gotham City de diensten van Batman verwachten, maar de beroemde superdetective is gestorven. In de nasleep zien criminelen hun kans schoon om chaos te schoppen in de stad en dan zijn er ook nog de Court of Owls en de League of Shadows die strijden om de macht in Gotham. Het is geen eenvoudige klus dus voor de vier superhelden, maar je wel de hulp inroepen van een vriend om het verhaal in co-op te spelen.

Populair Nieuws