Weekend wordt afgetrapt met grote ING storing

News
zaterdag, 17 december 2022 om 9:36
storingf1623744697
De meldingen blijven maar stijgen op de website Alle Storingen: ING heeft last van een storing. Het is onduidelijk wat er precies aan de hand is.
ING heeft momenteel last van een grote storing waarbij de meldingen via allestoringen elkaar in rap tempo aanvullen. Waar dit enkele minuten geleden nog begon met iets meer dan 500 meldingen is dat binnen tien minuten tijd bijna verdubbeld. Ook op Twitter wordt er melding gemaakt door allestoringen. Dit bericht wordt ook steeds vaker door mensen geretweet, wat erop duidt dat er onvrede is of iets aan de hand is.

Wat is er aan de hand tijdens ING Storing?

Voor alsnog is het onduidelijk waar ING precies mee te maken heeft op deze zaterdagochtend. Op het officiële kanaal van de ING zelf staat namelijk (nog) niets. Wat er precies aan de hand is, is dus helaas nog niet duidelijk. Klanten die vragen of er sprake is van een storing krijgen van ING te horen dat de bank nog van niets weet. Dat maakt het ook onwaarschijnlijk dat een oplossing al in zicht is. Houd er dus rekening mee dat je misschien even niet zoveel kunt wat betreft internetbankieren.

Wanneer is ING Storing opgelost?

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de storing is opgelost. Banken hebben wel vaker last storingen, niet alleen ING en de kans is dus aanwezig dat dit binnen no time weer is opgelost. Wel zijn er inmiddels 1169 mensen die problemen ondervinden.
Ondervind jij problemen met ING? Laat het ons weten in de reacties hieronder waar je precies tegen aanloopt.

Populair Nieuws