Watch Dogs Legion multiplayer komt pas in 2021

News
donderdag, 26 november 2020 om 11:30
watch dogs legionf1601608643
In een recentelijke patch update van Watch Dogs: Legion werd aangegeven dat een aantal spelers van het spel last heeft van technische problemen in de game. Er wordt aangegeven dat er hard gewerkt wordt aan het oplossen van deze problemen. Helaas zal door deze problemen de online modus van Watch Dogs: Legion uitgesteld worden naar begin 2021.
Op de officiële site van Watch Dogs: Legion wordt aangegeven dat er niet alleen gewerkt wordt aan het repareren van deze technische complicaties, maar ook dat Ubisoft vanwege deze problemen nog even wil wachten met het uitbrengen van de online modus. Het bedrijf denkt toch nog iets meer tijd nodig te hebben om de ervaring van het spel perfect te maken en wil daarom ook nog iets langer de tijd nemen om de online modus van het spel te perfectioneren..

Updates

Een ander ding dat op de site wordt aangegeven is dat Ubisoft een hoop verbeteringen gepland heeft staan voor de aankomende maand, zoals verbeteringen van de stabiliteit en betere graphics voor op de PC. Ubisoft geeft aan dat ze keihard werkt om Watch Dogs: Legion zo goed mogelijk te maken voor de spelers en bedankt de spelers voor hun geweldige support.
In Watch Dogs: Legion strijd jij tegen de fascistische overheid. Je rekruteert jouw team van hackers, spionnen, inbrekers en ga zo maar door om te strijden voor het gene waar jij in gelooft. Het spel is momenteel beschikbaar voor de PlayStation 4/5, Project Scarlett, Xbox One, Google Stadia en Microsoft Windows.
Hebben jullie Watch Dogs: Legion al gespeeld? En hebben jullie deze technische problemen ook ervaren? Laat het ons weten!

Populair Nieuws