Deze PS5 game deal mag je niet missen

News
dinsdag, 16 april 2024 om 8:00
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Het is nog niet zo heel lang geleden dat de nieuwe vechtgame, Tekken 8, verscheen. Dat was namelijk begin dit jaar. Deze game is nu scherp afgeprijsd voor zowel de PlayStation 5, alsook Xbox.
Op 25 januari verscheen de nieuwe Tekken game, ontwikkeld en uitgegeven door Bandai Namco. Deze vechtserie gaat al mee sinds 2009 en heeft sindsdien heel wat zieltjes voor zich gewonnen.

Vrij nieuwe game nu goedkoper te halen 

Waar je normaal gesproken voor een nieuwe game op de PlayStation 5 of Xbox Series S of X, na de verhogingen vorig jaar, al gauw acht tientjes moet neerleggen, is dat nu minder. De game wordt namelijk bij All Your Games aangeboden voor 47,95.
Niet alleen is de normale editie in de uitverkoop gegaan. Dit geldt ook voor de Collector’s Edition. Deze wordt nu te koop aangeboden voor 179,95 euro.

Waar gaat Tekken 8 over?

Allyourgames schrijft het volgende over Tekken 8:
‘TEKKEN 8 zet het tragische verhaal van de Mishima-bloedlijn voort en de wereldschokkende vader-en-zoon vete. Na het verslaan van zijn vader, Heihachi Mishima, zet Kazuya zijn veroveringstocht voor wereldheerschappij voort, waarbij hij de krachten van G Corporation gebruikt om oorlog te voeren tegen de wereld. Jin wordt gedwongen zijn lot recht in de ogen te kijken wanneer hij herenigd wordt met zijn lang verloren moeder en probeert de heerschappij van terreur van zijn vader Kazuya te stoppen.’
Vroeger werden dit soort vechtgames in de arcadehallen gespeeld. Later kwamen ze naar de huiskamer, maar met slechts een paar modi. De laatste jaren zien we dat dit soort fighting games volgestopt worden met diverse modi en ook de verhaallijnen steeds belangrijker worden. Dat zie je niet alleen bij Tekken, maar ook bij series als Mortal Kombat en Street Fighter; series die al jarenlang meegaan.

Poll