Volgende Apple Watch krijgt extra groot scherm

News
dinsdag, 03 januari 2023 om 23:00
apple watch series 7f1657190474
Apple heeft een paar maanden geleden de eerste Apple Watch Ultra uitgebracht. Hoewel het product is gericht op gebruikers die aan extreme sporten doen, kiezen veel klanten ervoor vanwege het grote scherm en de betere batterijduur. Volgens Jeff Pu, analist van Haitong Intl Tech Research, heeft Apple plannen om in de toekomst een nóg groter scherm naar de smartwatch te brengen.
Behalve de Apple Watch Ultra zijn geen van de nieuwe Apple Watch-modellen echt een verrassing qua uiterlijk of features. De enige toevoeging aan de Appple Watch Series 8 in vergelijking met de Series 7 is bijvoorbeeld de lichaamstemperatuursensor en de Crash Detection-functie.

2024 Apple Watch Ultra om grote upgrades te krijgen

Helaas lijkt het erop dat de Apple Watch-modellen uit 2023 ook wat saai zullen zijn voor wie zat te wachten op een grotere upgrade. Volgens MacRumours zegt Jeff Pu dat hij verwacht dat de verkoop van Apple Watch in 2023 zal dalen vanwege 'gebrek aan een significante specificatie-upgrade'.
Maar mensen die langer willen wachten op een nieuwe Apple Watch te kopen, kunnen baat hebben bij goede nieuwe technologie. De analist beweert dat de Apple Watch Ultra uit 2024 waarschijnlijk een Micro LED-paneel zal gebruiken in plaats van OLED. Micro LED is een alternatief voor OLED dat nog hogere helderheidsniveaus kan bereiken.
Volgens geruchten heeft Apple eraan gewerkt om in de toekomst Micro LED-schermen naar een aantal van zijn producten te brengen. De technologie is alleen nog steeds aanzienlijk duurder dan OLED en Mini LED. Dit maakt de Apple Watch een ideaal product om als eerste een dergelijk displaypaneel te hebben. De Apple Watch was immers ook het eerste toestel van Apple met een OLED-display.
Maar er is meer dan alleen en Micro LED-display, de analist heeft van bronnen die bekend zijn met de kwestie gehoord dat de Apple Watch Ultra uit 2024 een groter 2,1-inch scherm zal hebben, vergeleken met 1,93 inch op het huidige model. Dat betekent niet dat het hele horloge groter wordt, aangezien Apple eenvoudig de bezels zou kunnen verkleinen.
apple watch ultraf1672749120

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Apple Watch?

Er zijn nog niet veel geruchten over Apple Watch Series 9 en we weten nog steeds niet of Apple van plan is om later dit jaar een nieuwe Apple Watch Ultra te introduceren. Meerdere rapporten suggereren dat Apple nog steeds werkt aan de bloedglucosespiegedsensor voor de Apple Watch, hoewel geen van deze binnenkort wordt verwacht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties