Topverdediger Boateng mogelijk naar Everton

News
zaterdag, 07 oktober 2023 om 15:30
pexels markus spiske 114296f1694783320
Jérôme Boateng staat mogelijk voor een nieuwe kans in de Premier League, nadat Bayern München besloot hem geen nieuw contract aan te bieden. Everton heeft interesse getoond in de Duitse verdediger, volgens Goodison News.

De Toffees hebben al gesprekken gevoerd met Boateng, maar hij wees hun aanbod af in de hoop een nieuw contract bij Bayern München te verdienen, waar hij meetrainde. Aanvankelijk leek Bayern geïnteresseerd te zijn in zijn terugkeer, vooral na de blessure van Matthijs de Ligt, maar recent werd bekend dat de club daarvan afziet.
Nu overweegt Boateng alsnog een overstap naar Goodison Park, waar hij mogelijk samen zou spelen met Arnaut Danjuma. Everton bevindt zich momenteel op de zestiende plaats in de Premier League, met slechts vier punten uit zeven wedstrijden. Manager Sean Dyche zoekt naar defensieve versterkingen, en de 35-jarige Boateng lijkt nu in aanmerking te komen. De centrale verdediger is clubloos sinds zijn contract bij Olympique Lyon afliep eind juni.
Het is een spannende ontwikkeling voor Boateng, die nu de mogelijkheid heeft om zijn carrière voort te zetten in de Premier League na zijn tijd bij Bayern München en Olympique Lyon. Everton zou een nieuwe uitdaging kunnen bieden voor de ervaren Duitse international, terwijl ze op zoek zijn naar stabiliteit in hun verdediging.