Tom Ellis (Lucifer) houdt zesde seizoen mogelijk tegen

News
maandag, 20 april 2020 om 11:15
lucifer seizoen 5 is een mogelijkheid volgens hoofdrolspeler 150708
Tom Ellis, ook wel bekend van zijn rol in Lucifer, houdt mogelijk de opnames van het zesde seizoen tegen. Dit is veroorzaakt door de omstandigheden rondom de opnames en zijn contract.
Het ziet er naar uit dat de duivel het heet gaat krijgen de komende dagen. Er zijn al veel berichten over het internet dat het zesde seizoen van Lucifer doorgaat en in productie is, maar er kan nog wel een obstakel zijn. TVLine meldt nu dat Ellis al een contract heeft voor het zesde seizoen. Dit zou een pluspunt moeten zijn voor veel mensen. Maar Ellis meldt helaas dat hij niet tevreden is met de voorwaarden in zijn contract.
Volgens TVline heeft Ellis al een aantal verbeterde contracten gehad maar afgewezen. De studio lijkt nu zijn geduld te verliezen.
lucifer 408 unit 00848rf1581671696
Lucifer is al meerdere keren gered van de dood. FOX had de serie namelijk gecanceld nadat ze een familie vriendelijke kant opgingen met Disney. Gelukkig kwam Netflix binnen en die pakte zijn kans door de rechten te kopen van Lucifer. Met een nieuw budget kreeg de serie zijn zogenaamde "Laatste" seizoen, namelijk seizoen 4. Netflix had waarschijnlijk niet verwacht dat ze met het nieuwe budget een ster hadden gemaakt. Want de laatste serie viel heel goed bij zowel fans en normale kijkers. De serie deed het zelfs zo goed dat alle afleveringen van het vierde seizoen hoger scoorde dan een 9 op IMDB. De laatste aflevering scoorde zelfs een 9.7 waarmee het een van de hoogst scorende afleveringen is van 2019.
Wij hopen dat seizoen 6 ook in productie zal gaan, maar het is nog maar afwachten of Tom Ellis nog een keer in samenwerking wil gaan met de studio om verder te werken aan het zesde seizoen. Wat vond jij van het laatste seizoen van Lucifer? Laat het ons weten in de reacties on dit artikel!