Is deze glitterbol veel te vroeg of net te laat?

News
zondag, 21 januari 2024 om 13:00
final fantasy vii rebirthf1705579620
Square Enix heeft een glitterbol onthuld vanwege de langverwachte lancering van de game Final Fantasy VII: Rebirth. Om dat te vieren krijgt de game zijn eigen glazen glitterbol. Maar komt deze net te laat vanwege de feestdagen of juist veel te vroeg (ook vanwege de feestdagen)?
In de glitterbol die Square Enix heeft uitgebracht is de Gold Saucer locatie te zien, zodat mensen keer op keer naar hun favoriete locatie kunnen kijken. Eén schudt met de bol en de Gold Saucer moet kampen met een flinke sneeuwstorm. De bol van Final Fantasy VII: Rebirth is uitgebracht om alvast in de sfeer te komen voor de game. Er zijn slechts 360 exemplaren beschikbaar, dus wees er snel bij. De bol is beschikbaar via het Square Enix Rewards Members-programma. Met in-store punten kunnen fans dit unieke item van hun favoriete game bemachtigen.

Een Final Fantasy VII: Rebirth discobol

In de glitterbol zitten verschillende LED kleurtjes om de sneeuw in de bol helemaal naar eigen wens te maken. Voor alle fans en verzamelaars onder ons is dit item een must have, vanwege zijn vrij beperkte oplage. De game komt op 29 februari dit jaar uit en belooft een heus pareltje te worden. Via onze website houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws.
Zo schreven we eerder al dat je de game zomaar meerdere keren uit moet spelen om de hele ervaring ervan op te kunnen nemen. Elke quest bestaat namelijk uit twee delen. De persoonlijkheid van het personage in de game verandert vervolgens op basis van welk deel van de quest je in belandt. Hoe en welke inhoud er verandert, is nog wel onduidelijk.

Populair Nieuws