Spongebob en South Park aankondigingen tijdens THQ Nordic showcase

News
zaterdag, 13 augustus 2022 om 11:30
schermafbeelding 2022 08 13 105556f1660380985
Gisteravond vond online een schowcase van uitgever THQ Nordic plaats. In deze showcase zijn een paar aankondigingen gedaan, waaronder ook een aankondiging voor een South Park game en een trailer voor de nieuwe Spongebob SquarePants: The Cosmic Shake.
THQ Nordic staat erom bekend dat ze veel verschillende games uitgeven. Zo hebben ze bijvoorbeeld Biomutant, Desperados 3 en SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated uitgebracht. Nu heeft de uitgever tijdens de THQ Nordic Digital Showcase gisteravond nog een aantal nieuwe titels onthuld.
Eén van deze titels is dus een nieuwe SpongeBob game, namelijk SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. De game was al eerder aangekondigd, maar nu hebben we een eerste gameplay trailer gekregen. In deze trailer toont THQ Nordic verschillende levels van de game, waaronder eentje waar SpongeBob het moet opnemen tegen zijn eigen huisdier Gary. Om dit te doen moeten SpongeBob en Patrick door een level heen rennen en springen om de aanvallen van de vergrootte Gary te ontwijken.

THQ Nordic toont nog veel meer games

Naast SpongeBob heeft THQ Nordic nog een game voor een andere populaire cartoon aangekondigd. Aan het einde van de showcase teasde de uitgever namelijk een samenwerking met South Park Studios. Verder zijn er geen beelden getoond van de game, wel hoorden we het karakter Randy op de achtergrond.
Ook is de terugkeer van de survival horror icoon Alone in the Dark aangekondigd en toonde THQ Nordic gameplay van Destroy All Humans! 2 Reprobed. Verder lieten ze ook een remake van de klassieke action RPG, Gothic zien.