Serie voor hulpje van Joker op HBO Max

News
donderdag, 24 december 2020 om 14:30
jokerf1633592829
HBO Max, de streamingdienst van Warner Bros., is keihard aan het werk om een groot concurrent te worden van de andere streamingdiensten. Er staan een aantal hele grote titels op het programma en er komen alleen maar meer. Ook nu is er weer een nieuwe serie die naar de streamingdienst komt, over het hulpje van The Joker, ‘Punchline’.
Veel is er nog niet bekend over deze serie, maar het trekt zeker interesse. De naam Joker is natuurlijk ontzettend populair en alles wat met hem te maken heeft laat veel mensen in ieder geval een kijkje nemen. HBO Max wil graag concurreren met franchises als Star Wars en Marvels MCU. Hiervoor hebben ze een populaire naam nodig, zoals de Joker.

Een andere kant op

Toch wilde ze de serie niet laten gaan over de Joker zelf. Dit zou ervoor zorgen dat de aandacht weggenomen werd van andere toekomstige Joker films volgens HBO Max. Ook Harley Quinn is eigenlijk geen optie.
Je kan die rol momenteel niet aan iemand anders geven dan Margot Robbie, aangezien deze actrice te populair werd met de rol. Hierom kozen ze voor een nieuw personage, een hulpje van de Joker genaamd Punchline. Wij zijn benieuwd!
birds of prey and the fantabulous emancipation of one harley quinn st 6 jpg sd low copyright 2019 warner bros entertainment inc photo credit jake giles netterf1580746564

HBO Max kent problemen

Er worden een heleboel gigantische titels meteen op de releasedag naar de streamingdienst gebracht, zoals The Matrix 4, Wonder Woman 1984 en Dune, maar dit gaat niet helemaal zonder problemen. Christopher Nolan sprak zich uit over deze manier van werken. Hij vindt dat HBO Max hiermee de filmmakers niet helemaal respecteert.
Warner Bros. liet hun filmmakers namelijk niets weten over hun plannen met HBO Max en het bioscoopgeld zal hierdoor een stuk minder zijn. Ook de makers van Dune kregen het al aan de stok met Warner.