Saints Row The Third Remastered aangekondigd voor volgende maand

News
maandag, 06 april 2020 om 17:31
saints row the thirdf1586184847
Volition en Koch Media hebben aangekondigd dat Saints Row The Third Remastered dit jaar nog op de PlayStation 4, Xbox One en PC zal verschijnen. De game komt al op 22 mei 2020 uit. Lees snel verder om de eerste details van de remaster te ontdekken.
Vanaf 22 mei kan iedereen terugkeren naar de knotsgekke wereld van de Saints, wanneer Saints Row The Third Remastered verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en PC. In deze remaster kun je opnieuw de top van de onderwereld beklimmen met bizarre missies, over de top actie en alle DLC die bij de oorspronkelijke game hoort.
Tegenover Gamespot laat Koch Media het volgende weten:
Op consoles zal de remaster een framerate van 30 fps hanteren, terwijl de PC-versie op 60 fps draait. Grafisch gezien is de game volledig opgepoetst naar de hedendaagse standaard met betere omgevingen en lichtinval. Ook heeft de game online co-op, net zoals de game in 2011 had. De splits-creen co-op functie die het origineel ook had, ontbreekt in de remaster alleen wel. Andere onderdelen, zoals de toffe soundtrack, blijven wel in zijn totaliteit aanwezig.

Populair Nieuws

Laatste Reacties