Riot biedt grote premie aan speler die beveiligingsproblemen kan vinden in Valorant

News
maandag, 20 april 2020 om 15:30
valorant jett red 1f1583142333
Valorant is een ontzettende populaire tactische shooter aan het worden en dat is te zien. Op Twitch is Valorant namelijk de laatste paar dagen de meeste populaire game. Valorant is nog in zijn Beta maar iedereen probeert met man en macht een beta key te bemachtigen. En voor de spelers die al in het spel zitten is er nu ook nog eens een leuke prijs als ze een beveiligingsprobleem kunnen vinden.
Valorant is ontzettend populair, maar er zijn al gamers die bezorgd zijn om het Vanguard systeem. Vanguard is het beveiligingssysteem van Riot waarmee ze hackers buiten de deur houden en voorkomen dat de game persoonlijke gegevens lekt. Het systeem bestaat uit twee delen, de client die aan gaat als je de game aanzet en de altijd actieve Kernel mode driver.
Eerder deze week gaf Riot games een uitleg over wat Vanguard is en waarom spelers zich geen zorgen hoeven te maken over het systeem. Gisteren heeft ze ze nog een bericht achtergelaten wat haar mindset is voor een goede beveiliging en hoe ze er naartoe wil werken. Ook laat ze weten dat het systeem niet meer informatie van je pc haalt dan nodig is voor het beveiligen van je pc en account.
valorant betaf1587115880
Maar Riot is natuurlijk niet klaar. Er is en aankondiging gemaakt dat ze haar HackerOne Bug Bounty Program toepast op Valorant. Net zoals Valve, Rockstar en Microsoft zal je een groot cashbedrag ontvangen wanneer je een beveiligingsprobleem vindt in één van de games. In het geval van Valorant krijg je een extraatje wanneer je wat vindt.
Riot heeft bijna twee miljoen aan beloningen uit gegeven aan hackers die dit soort problemen hebben ontdekt en doorgegeven. Nu Riot de traditie voortzet met een extra beloning van $100.000 zullen nog meer gamers geïnteresseerd zijn in de game. Heb jij al naar Valorant gekeken? Of heb je het misschien al gespeeld? Laat ons weten wat je van de game vind!