'Remedy maakt Alan Wake 2 voor Epic Games'

News
zaterdag, 03 april 2021 om 8:00
xgn google image
Remedy Entertainment werkt aan een vervolg op het geliefde Alan Wake. Zo weet journalist Jeff Grubb te melden. De game zou in de maak zijn voor Epic Games.
GamesBeat-journalist Jeff Grubb heeft in een recente livestream laten weten dat Remedy Entertainment aan een nieuwe Alan Wake werkt. De journalist is de laatste jaren steeds vaker in opspraak doordat hij weet wat er achter de schermen gebeurd en heeft een bewezen verleden. Een releasedatum komt niet ter sprake tijdens de livestream.
"Ik heb gehoord dat Remedy aan Alan Wake 2 voor Epic werkt", begint Grubb. "Het zou om een vervolg gaan dat fans van de franchise graag willen zien. Er werd om geboden, maar Epic had de beste uitgeversdeal. Het lijkt er dus op dat Alan Wake 2 er aan zit te komen."
alan wake 2 is niet door remedy vergeten 70391

Alan Wake 2 voor Epic Games

Dat Alan Wake 2 in ontwikkeling is voor Epic Games betekent meer dat Epic Games de rechten heeft om de titel uit te geven. Dit gebeurt wel vaker. Hetzelfde zagen we vorig jaar bij Cyberpunk 2077. De game is ontwikkeld door CD Projekt RED, maar werd in Nederland uitgegeven door Bandai Namco.
Het originele Alan Wake is onder fans enorm geliefd. De game kwam in 2010 uit op de Xbox 360 en PC. In 2019 kreeg Remedy de rechten van de game terug. Deze lagen tot die tijd bij Microsoft, de uitgever waarvoor Remedy de 2010-titel ontwikkelde.

Populair Nieuws

Laatste Reacties