Ratchet and Clank gratis via Play at Home

News
dinsdag, 23 februari 2021 om 16:00
playathome2021f1614092070
Sony heeft zojuist aangekondigd dat Play at Home terugkeert op de PS4 en PS5. Het initiatief bracht vorig jaar al enkele gratis games, maar Sony wil verder gaan dan dat in 2021. Daarom is Ratchet and Clank vanaf 1 maart gratis voor PS4 en PS5 bezitters via de PlayStation Store. En daar houdt Sony niet op.
Sony deed de aankondiging via een post op haar PlayStation Blog, waarin aangegeven wordt dat Play at Home in 2021 terugkeerd. Om precies te zijn op 1 maart 2021. Vanaf die datum is dit jaar via Insomniac Games de game Ratchet and Clank voor PS4 en PS5 gratis beschikbaar. Deze game kan tussen 1 maart en 31 maart 2021 gratis gedownload worden waarna de game voor altijd van jou blijft. Vanaf 25 maart geeft Sony in samenwerking met Aniplex Japan een langere proefperiode weg op animeplatform Funimation. Voor Nederland is deze dienst niet beschikbaar, maar voor ons is in plaats daarvan Wakanim voorzien van een langere proefperiode. Bovenop de proefperiode van 14 dagen, krijgen nieuwe gebruikers namelijk nog eens 90 dagen cadeau om kosteloos naar anime te kijken.

Play at Home brengt aanbiedingen tot en met juni

Naast de gratis game en het proefabonnement op de animedienst, belooft Sony in haar post met nog meer goed nieuws te komen. Play at Home brengt namelijk nog meer gratis games en andere leuke items naar PlayStation bezitters. Wat dat precies is, houdt Sony nog even geheim. Er zal in ieder geval een toffe mix van games en entertainment volgen volgens Sony. De komende weken horen we meer over wat Sony nog in petto heeft tijdens Play at Home.
Afgelopen jaar bracht Sony via Play at Home Journey en Uncharted: The Nathan Drake Collection gratis naar gamers met een PS4. Voor beide games gold destijds ook al; dat de game na de periode van jou bleven.