Bij Pathé krijg je momenteel een film cadeau

News
woensdag, 23 november 2022 om 11:00
pathe thuisf1588349180
Het zal bijna niemand ontgaan, maar Black Friday is dit jaar weer vroeg van start gegaan. Allerlei winkels strooien met korting, maar ook bij Pathé is er momenteel een actie gaande. Bij Pathé Thuis kun je op dit moment namelijk een film cadeau krijgen.
Pathé heeft besloten om tijdens alle Black Friday aanbiedingen, zelf ook een actie te houden. Op hun streamingdienst Pathé Thuis kun je momenteel namelijk een cadeautje ontvangen. Als je Bij Pathé Thuis twee films koopt, ontvang je een code om een derde film uit te kiezen. Deze actie loopt van 21 november tot en met 22 december.
Zodra je een tweede film afgerekend hebt, wordt de code om een film te claimen naar het geregistreerde e-mailadres gestuurd. Deze code is geldig tot en met het einde van de actie, dus tot 22 december. Let alleen wel op, films die al in de aanbieding zijn, tellen niet mee met de actie.

Welke films kun je bij Pathé uitkiezen?

Met de code voor de film kun je kiezen uit maar liefst vijf opties, namelijk: A Star is Born, Joker, The Little Things, Pokemon Detective Pikachu en Tenet. Pathé geeft wel maar een beperkt aantal films weg, er zijn er namelijk maar 28 duizend beschikbaar.
Voor studenten heeft Pathé nog een actie. Dikke DUO Dagen worden namelijk deze maand voor de laatste keer gehouden. Op 22 en 23 november kunnen alle studenten voor vijf euro naar de bioscoop.

Populair Nieuws