Update - Odido bevestigt storing

News
dinsdag, 03 oktober 2023 om 11:46
storingf1623744697
Het lijkt erop dat Odido één van zijn eerste grote storingen meemaakt. De provider bestaat nog maar een paar weken. Nu komen er in hoog tempo een groot aantal meldingen binnen via Allestoringen.nl.

Update - Odido storing voorbij

Er is inderdaad sprake geweest van een Odido-storing. Dat laat de provider nu weten aan klagende klanten op Twitter. Er waren vooral problemen met telefonie. Inmiddels is de storing gelukkig voorbij, zo meldt Odido. Ook op Allestoringen is het aantal meldingen weer bijna op een normaal niveau.
Oorspronkelijk bericht:
Odido bestaat nu een paar weken en is ontstaan uit Tele 2 en T-Mobile. Veel klanten waren meteen al niet bijzonder blij met de verandering. Nu lijkt er ook sprake van een storing. Via Allestoringen.nl komen er veel meldingen binnen. In maar een paar minuten is er een piek ontstaan van ruimschoots meer dan 3500.
Veel duidelijkheid over de problemen is er helaas niet. Er zijn bijvoorbeeld nog geen klachten te zien op de Twitter-pagine van Odido, zoals bij providerstoringen vaak het geval is. Ook Odido zelf doet nog geen bericht. Intussen stijgt het aantal meldingen nog wel.

Wanneer is de Odido storing voorbij?

Het is dus helaas ook moeilijk te zeggen wat je kunt verwachten als je momenteel problemen hebt met Odido. Er is nog geen beter advies dan later nog eens te kijken of je weer verbinding hebt. Intussen is het natuurlijk te hopen dat de storing afneemt, of dat er in ieder geval duidelijkheid komt over de situatie. We houden je op de hoogte als er iets aan de situatie verandert.