NOS storing maakt website en app-bezoek lastig voor sommigen

News
donderdag, 20 januari 2022 om 12:30
storingf1623744697
Via Allestoringen wordt door tal van gebruikers melding gemaakt van een NOS storing. De website van het Nederlandse nieuwsplatform zou volgens meer dan 300 gebruikers niet toegankelijk zijn. Hetzelfde zou gelden voor de app.
Voor een deel van de bezoekers van NOS is de website momenteel niet goed toegankelijk. Zo wordt via de storingsmelder Allestoringen gemeld. Vooral vanuit Amsterdam komen veel meldingen binnen, maar ook in Rotterdam en Den Haag worden problemen gemeld. Hoe lang de gebruikers problemen ondervinden, is niet duidelijk. Het grootste gedeelte van de problemen wordt gemeld via de website, waar zo'n 96 procent van de klachten vandaan komt.

Wanneer is de NOS storing opgelost?

Bij NOS zelf wordt niet gemeld dat er een storing is. Mogelijk zijn de problemen kleinschalig en zullen de problemen binnen de kortste keren opgelost zijn. Het lijkt dit keer niet om een storing te gaan die hele delen van het internet platlegt. Dat gebeurde in 2021 een aantal keren doordat Amazon Web Services niet goed beschikbaar waren.
Het is te hopen dat de storing zo snel mogelijk is opgelost. De piek lijkt langzaam maar zeker al af te nemen, wat een goed teken lijkt te zijn voor de huidige problemen die lezers ondervinden.