'Nieuwe Ubisoft game combineert Splinter Cell met Ghost Recon'

News
dinsdag, 08 juni 2021 om 7:00
ghost recon breakpointf1575023131
Ubisoft werkt mogelijk aan een nieuwe game die een mix is tussen Splinter Cell, The Division en Ghost Recon Breakpoint. Er is nog niets officieel bekendgemaakt over de game, maar er zijn enkele beelden van de nieuwe game gelekt.
Twitter-gebruiker Zer0Bytes plaatste afgelopen weekend een aantal screenshots van de game die afkomstig zouden zijn uit een intern marketingdocument. De nieuwe game zou de codenaam ‘BattleCat’ dragen. De website VCG zegt ook te hebben vernomen dat deze beelden werkelijk afkomstig zijn van een nieuwe game van Ubisoft.
De game zou een first-person shooter moeten gaan worden en is nog maar net in ontwikkeling. Het nieuwe project van Ubisoft zou ook nog eens dit weekend getoond moeten worden tijdens het Ubisoft Forward-evenement. Verwacht dus maar geen nieuwe Splinter Cell game, maar een nieuwe IP die deze game samenvoegt met Ghost Recon en The Division.

BattleCat wordt een mix tussen alle franchises

BattleCat zou de drie grote franchises van Ubisoft met elkaar combineren om weer een unieke speelstijl te creëren. De drie franchises zouden ieder een eigen personagestijl krijgen: de Third Echelon van Splinter Cell, de Wolves van Ghost Recon: Breakpoint en de Cleaners en Outcasts van The Division. Iedere klasse zou een eigen speelstijl hebben met vaardigheden die bij de desbetreffende reeksen horen.
De game zou over minstens twee modi beschikken: één waarbij spelers een pakket naar een bepaald punt moeten brengen terwijl andere spelers hen tegen probeert te houden, en een andere waarin spelers ringen moeten verzamelen om te winnen terwijl ze het tegen elkaar opnemen. Nog niets is zeker, ook de twee mogelijke modi niet, maar wie weet krijgen we dit weekend meer te zien.

Populair Nieuws

Laatste Reacties