Nieuwe PS5 game is voor release al met enorme korting te pre-orderen!

News
zaterdag, 11 maart 2023 om 9:30
28022023 9893b32d76ff4bc79b5adddc72a808291f1678463674
De nieuwe PS5 game van Deck 13 en Focus Entertainment komt pas in mei uit, maar is nu al met bijna 50 procent te koop! Sla snel toe zolang de aanbieding nog geldig is.
Atlas Fallen was één van de verrassingen van gamescom vorig jaar, maar is sindsdien onder de radar verdwenen. De game is van de hand van de makers van The Surge, de futuristische game geïnspireerd op de Dark Souls serie. Deze nieuwe game van Deck 13 lijkt een heel andere weg in te slaan en meer weg te hebben van Monster Hunter, maar echt zeker weten doen we dat niet. Er zijn immers nog geen gameplaybeelden van Atlas Fallen te zien geweest, ondanks dat de game wel speelbaar was op gamescom.
De game is dus nog flink in raadselen gehuld, maar heeft toch een releasedatum van 16 mei 2023. Dat is dus nog slechts een ruime twee maanden. Inmiddels is de game ook te preorderen voor PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5. De game zal dus niet verschijnen op last-gen consoles.
Terwijl de game voorlopig nog niet uit is en bij de meeste winkels voor 59,99 euro te pre-orderen is, heeft Intertoys een wel heel speciale aanbieding: Atlas Fallen is daar nu al met bijna 50 procent korting te bestellen!

Atlas Fallen trailer toont epische gevechten in de woestijn

Van Atlas Fallen is vooralsnog alleen een cinematische trailer verschenen. In die trailer zien we een woestijn-omgeving, waar een soort Tremors onder het zand vandaan komen en in gevecht raken met twee figuren.
De mensheid blijkt onderdrukt te worden door gecorrumpeerde goden. Je glijdt over het zand gevuld met oude gevaren, mysteries en fragmenten uit het verleden. Je jaagt op legendarische monsters en gebruikt krachtige wapens en op zand gebaseerde krachten in spectaculaire gevechten. De game heeft zowel singleplayer als co-op.