Krijgt Horizon Forbidden West een multiplayer modus?

News
woensdag, 29 september 2021 om 17:00
horizon forbidden west 2f1632911376
Guerrilla Games, de ontwikkelaar van de Horizon Zero Dawn en Horizon Forbidden West games, heeft twee vacatures op haar website toegevoegd. De twee vacatures wijzen erop dat de developer van plan is om een online multiplayer game te maken.
De belangrijkste van de twee vacatures lijkt de vacature te zijn voor een Senior Social Systems Designer. In deze vacature zoekt het bedrijf naar iemand die aan de slag kan gaan met het maken van een online omgeving.
De persoon die de baan krijgt moet ervoor zorgen dat spelers een goede band met elkaar kunnen opbouwen door middel van sociale interacties. De werknemer moet dit op een creatieve manier mogelijk maken in een game. Er wordt ook gezocht naar iemand die ervaring heeft met het schrijven van missies voor online RPG games.

Krijgt Horizon Forbidden West multiplayer?

Nergens in de twee vacatures staat aangegeven voor welke game de ontwikkelaars worden gezocht. Horizon Forbidden West is het huidige project waar het bedrijf aan werkt en waar veel mensen naar uit kijken, dus het lijkt logisch dat Guerrilla nog meer gepland heeft voor die game. Een multiplayer modus voor Forbidden West is alleen nooit officieel aangekondigd.
Sinds Zero Dawn zou de studio al een co-op mode willen toevoegen aan de reeks. Dit zou eerst verschoven zijn naar Forbidden West, maar is naar verluidt daarna nog een keer verschoven naar een latere game. Het is dus goed mogelijk dat de vacatures zijn voor een derde Horizon game.
De online game hoeft bovendien geen Horizon game te zijn. Het kan ook zijn dat de Nederlandse ontwikkelaar met een nieuwe online game komt. Het is dus afwachten totdat Guerilla Games zelf met meer nieuws naar buiten komt.

Populair Nieuws