Krankzinnige trailer van The Boys spin-off Gen V gedropt

News
zaterdag, 09 september 2023 om 12:00
gen v the boysf1694095222
The Boys is één van de grote hits die Amazon Prime Video de afgelopen jaren heeft gehad. Daarom komt de streamingdienst binnenkort met spin-off Gen V, waarvoor nu een gloednieuwe trailer gedropt is. Deze is net zo krankzinnige als dat we van het bizarre universum verwachten.
Later deze maand gaat The Boys spin-off Gen V officieel in premiere op Amazon Prime Video. De eerste drie afleveringen worden in één keer gedropt op 29 september, maar om fans van The Boys alvast warm te maken is een nieuwe trailer uitgebracht van de serie. Het eerste seizoen krijgt in totaal acht afleveringen.
Uit de beelden valt op te maken dat er wederom een bloederig spektakel staat te wachten, maar eigenlijk kun je niets anders verwachten van de makers van The Boys. Deze spin-off speelt zich alleen op een universiteit af waar Supes getraind worden. De Godolkin University of Crimefighting wordt alleen ook gerund door Vought International, wat niet veel goeds kan betekenen.
Bekijk de trailer hieronder zelf:

The Boys spin-off Gen V vol bekende gezichten

Ondanks dat de nieuwe serie een spin-off is van The Boys zullen er wel bekende gezichten van de 2019-serie te zien zijn in Gen V. Zo zit Jensen Ackles in de serie, die je kunt kennen van het derde seizoen van The Boys, die zijn rol als Soldier Boy vertolkt. Ook is Claudia Doumit's Victoria Neuman bevestigd voor de spin-off-serie.

Populair Nieuws