Klassieke Mega Man game komt naar de Nintendo Switch

News
vrijdag, 01 juli 2022 om 15:30
nintendo switch online informatie onderweg 130671f1601456439
Nintendo brengt oude geliefde games van Sega Mega Drive naar het Nintendo Switch Online abonnement. Daar valt ook een klassieke Mega Man game onder.
Nintendo Switch Online begon nogal sloompjes met een paar SNES titels, maar inmiddels heeft de online dienst van Nintendo flink stoom weten te krijgen. Met de introductie van Nintendo Switch Online+ is het aanbod nog eens uitgebreid met Nintendo 64 en Sega mega Drive games.
Op de laatste dag van juni heeft Nintendo nog een aantal bijzonder geliefde games toegevoegd aan Nintendo Switch Online + Expansion Pack, waarvan eentje zelfs meme-status bereikt heeft.
In een video kondigt Nintendo aan dat vanaf 30 juni de volgende vier games beschikbaar zijn voor Nintendo Online + abonnees:
  • Comix Zone
  • Mega Man The Wily Wars
  • Target Earth
  • Zero Wing
Comix Zone is een beat-em-up uit 1995, waarbij je als speler een comic book lijkt te doorspelen. Levels spelen zich in de kaders van het stripblad af en teksten worden als tekstballonnen gepresenteerd. Deze game heeft zelfs tot een patent voor SEGA geleid voor de manier van presenteren!
Mega Man: The Wily Wars is van een jaartje eerder, 1994, en is uiteraard van de hand van Capcom. Deze game is een compilatie van de eerste drie Mega Man games. Inmiddels zijn er heel wat varianten van compilaties uitgekomen.

Ook Target Earth en Zero Wing naar Nintendo Switch

Target Earth staat ook bekend als Assault Suits Leynos. In deze run-and-gun game moet je in het jaar 2201een oorlog tussen de aarde en een leger van cyborgs zien te beslechten.
Zero Wing heeft vooral wereldwijde bekendheid verworven door de beroerde Engelse vertaling, waarbij vooral de zin 'All your base are belong to us' voor eeuwig favoriet zal blijven.

Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online bestaat in twee varianten: de reguliere versie en Nintendo Switch Online + Expansion Pack. De ruguliere versie kost 3,99 euro per maand, 7,99 euro voor 3 maanden of 19,99 euro per jaar.
De Nintendo Switch Online + Expansion Pack is iets duurder en alleen per 12 maanden verkrijgbaar: deze versie kost 39,99 euro. Voor wie nog geen keuze kan maken heeft Nintendo een 7-daags proefabonnement.

Populair Nieuws