Kijk hier Sony's State of Play terug!

News
vrijdag, 03 juni 2022 om 9:00
state of playf1654177193
Vanavond komt Sony op de praatstoel te zitten. De uitgever van de PlayStation-consoles heeft een gloednieuwe State of Play aangekondigd die vanavond in première gaat. Sony's State of Play live kijken doe je hier gemakkelijk.

Update - Kijk de stream terug

Heb je de State of Play gemist vannacht? Kijk de stream hieronder rustig terug!
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Helaas voor Nederlanders is de State of Play van Sony laat op de avond. Pas om middernacht gaat de State of Play van start hier in Nederland, waardoor de kleinschalige persconferentie van Sony eigenlijk pas op 3 juni start in Nederland. In totaal zal de State of Play zo'n 30 minuten duren. Mocht je de State of Play dus live willen volgen, moet je rekening houden met dat je tot 00.30 uur wakker bent vannacht.

Sony's State of Play live kijken

Hieronder kun je de show live zelf kijken!

Wat kun je verwachten van Sony's State of Play?

Tijdens de State of Play ligt de focus vooral op titels van third-party uitgevers en PlayStation VR 2. Zo is al duidelijk dat Horizon Call of the Mountain getoond gaat worden. Andere titels zijn nog niet bekendgemaakt, maar wel zijn de verwachtingen goed in te schatten. Sony's State of Play's brengen doorgaans geen wereldschokkende premières met zich mee, maar wel kunnen we wat releasedata's verwachten.
Stray zou volgens een lek namelijk in de komende maanden moeten verschijnen. Gezien de game tijdens Sony's persconferenties eerder uit de doeken werd gedaan, is het niet raar om te denken dat de releasedatum vanavond bekendgemaakt wordt. Ook gaan er geruchten om nieuwe beelden van Final Fantasy 16 getoond worden, nadat de PSN Store-pagina een update kreeg en producent Naoki Yoshida liet weten dat de game snel nieuwe beelden zou krijgen.