Update - ING lijkt met storing te kampen

News
woensdag, 09 augustus 2023 om 15:34
Het zou kunnen dat je momenteel niet goed je bankzaken kan regelen bij ING. Er zijn namelijk veel meldingen van een storing. Veel duidelijkheid is er helaas niet.

Update - Geen storing meer bij ING

Er is als het goed is geen storing meer bij ING. Het aantal meldingen is net zo snel weer afgezakt als ze in eerste instantie stegen. De duur van de storing was uiteindelijk maar kort. Mogelijk om die redene is er nooit langs officiële kanalen over gecommuniceerd.
Oorspronkelijk bericht:
ING klanten lijken last te hebben van een storing. In het afgelopen half uur zijn er ineens veel meldingen gemaakt via Allestoringen.nl. In hoog tempo is het aantal meldingen van een nauwelijks noemenswaardig aantal naar een piek van ruim 600 gestegen.
Veel duidelijkheid over wat er aan de hand is, is er niet. Er zijn weliswaar klachten te zien op Twitter/X, maar ten tijden van dit schrijven zijn de meeste van net iets voor de periode waarin het aantal meldingen begon toe te nemen. In sommige gevallen zijn de klachten zelfs al opgelost.
Ook via de storingspagina op de ING-website is niets te zien over eventuele problemen. Dat kan natuurlijk nog komen als de storing aanhoudt. Tot dusver is het aantal meldingen alleen maar gestegen en is er nog geen ommezwaai naar beneden zichtbaar.

Wanneer is de ING storing voorbij?

Het is vaak lastig in te schatten wanneer een storing voorbij is. Het aantal meldingen is nu nog niet afgenomen, maar daar kan vaak vrij plotseling verandering in komen. Bij verdere ontwikkelingen updaten we dit artikel.

Populair Nieuws