Hollywood-ster helemaal klaar met filmrecensenten

News
zondag, 12 maart 2023 om 10:00
pexels markus winkler 4065400f1678365364
Acteur Seth Rogan heeft het gehad met filmrecensenten en de gevolgen die slechte recensies hebben op filmmakers en acteurs. In de Diary of a CEO Podcast legt de acteur die je onder meer kunt kennen van Bad Neighbours en Superbad, uit dat critici zelf de gevolgen van een slechte recensie niet inzien.
De acteur is geen onbekende als het aankomt op het maken van films. Rogan is zelf actief als acteur, maar heeft in het verleden ook al verschillende keren achter de camera gestaan als regisseur en producent. Over zijn actieve jaren heeft Rogan dan ook veel meegemaakt in Hollywood en daarover laat hij zich nu uit.
"Ik denk dat als critici de gevolgen zouden weten dat ze dan nog wel even twee keer zouden nadenken of ze het echt gaan schrijven", vertelt Rogan. "Ik ken mensen die nog steeds niet over een slechte recensie heen zijn. Dat duurt bij sommige wel jaren. Het is echt niet fijn als mensen online zeggen dat jouw eigen werk slecht is. Daar kan je echt je hele leven mee zitten."

Rogan kreeg er ook van langs van filmrecensenten

Zelf kwam Rogan voor het eerst als regisseur te pas in 2011 met The Green Hornet. De film werd door critici geslacht. De Amerikaan wordt tijdens de podcast gevraagd naar het moment en de kritiek.
Rogan reageert: "De eerste recensies kwamen en het was niet heel goed. Mensen vonden het leuk om de film niet leuk te vinden. Toch had de film het grootste openingsweekend van al mijn films dus daar haal je wel moed uit. Toch doet het nog steeds pijn als critici zeggen dat we op creatief gebied hebben gefaald."

Populair Nieuws