Gravity Rush-regisseur wil een nieuwe game maken

News
zondag, 13 februari 2022 om 13:00
134439 gravity rush remastered playstation 4 screenshot 03f1644490181
De regisseur van Gravity Rush werkt nu aan Slitterhead met zijn nieuw opgerichte Bokeh Game Studio. De regisseur heeft daarentegen wel interesse getoond in het maken van een derde Gravity Rush-game, als hij de kans krijgt.
In een toespraak op de fansite Gravity Rush Central om de tiende verjaardag van de originele game te vieren, werd aan de regisseur van Gravity Rush, Keiichiro Toyama gevraagd of hij de kans zou aangrijpen om aan een nieuwe Gravity Rush-titel te werken. Hij antwoordde hierop dat hij geïnteresseerd zou zijn in het maken van een nieuwe game.
Verder bevestigde Toyama ook dat hij de eerste twee Gravity Rush-games graag op de PC zou zien verschijnen, aangezien Sony nu vastbesloten is om PC-poorten van een aantal van haar PlayStation-games vrij te geven.

Gravity Rush was groot succes

De eerste Gravity Rush game verscheen in 2012 voor de PlayStation Vita. De game kreeg lovende kritieken vanwege de wereldveranderende mechanica. In 2015 verscheen er een remasterd versie van de game op de PlayStation 4. In 2017 kreeg de game een vervolg op de PlayStation 4, maar daarna zijn er geen releases meer geweest.

Populair Nieuws