Ghost of Tsushima Legends, een gratis co-op online modus, onthuld

News
maandag, 17 augustus 2020 om 17:15
50237040867 8f2b32f08f hf1597677625
Sucker Punch heeft vandaag bekendgemaakt dat Ghost of Tsushima, de meest recente titel van de studio een gratis online co-op modus gaat krijgen. De nieuwe modus heeft ook direct een releaseperiode gekregen, namelijk later in de herfst. Ghost of Tsushima Legends zal geen focus leggen op de hoofdpersoon van de singleplayer, Jim Sekai.
In Ghost of Tsushima Legends draait het om vier strijders die tot legendes van Tsushima zijn uitgegroeid. De focus van het multiplayer-onderdeel zal dan ook meer op het fantasierijke liggen in plaats van het realisme van de singleplayer. Uitgever Sony beschrijft het als "haunting and fantastical, with locations and enemies inspired by Japanese folk tales and mythology and an emphasis on cooperative combat and action".
Ghost of Tsushima Legends kan alleen door middel van co-op gespeeld worden waarbij je met 2 tot 4 spelers in een groep kunt spelen. De verhalen die je gaat beleven speel je als één van de vier klassen: Samurai, Hunter, Ronin of Assassin. Ieder personage heeft zijn eigen speciale vaardigheid, maar welke dit zijn is op het moment nog onbekend.
De missies die je in 2-speler co-op kunt spelen zullen steeds moeilijker worden, waardoor het verstandig is dat je goed traint met de bestaande combat van Ghost of Tsushima. Die vormt immers ook de basis voor de nieuwe gratis modus. Wel zal Legends nieuwe toevoegingen brengen in de vorm van magische wendingen die de focus leggen op het samenspel met je partner.

Ghost of Tsushima Legends heeft unieke 4-speler missies

Met vier spelers kun je daarnaast ook Survival-missies spelen waarbij je steeds hordes aan vijanden moet overleven. Deze zullen in verschillende rondes op je af komen. Hierin zijn ook nieuwe vijanden te vinden, zoals Oni-vijanden die magische krachten hebben.
Ghost of Tsushima Legends heeft daarnaast ook een 4-speler Raid die kort na de release van de modus beschikbaar wordt gemaakt. Sony geeft nog weinig vrij over wat deze Raid gaat bevatten. Duidelijk is wel dat "jij en je partners naar een nieuwe dimensie gestuurd worden om het tegen een nieuwe, angstaanjagende vijand op te nemen".

Populair Nieuws