Game of Thrones verkrachting zou totaal anders zijn

News
maandag, 28 september 2020 om 12:30
schermafbeelding 2020 09 28 om 110427f1618994155
Een zeer bekende scène uit Game of Thrones zou eigenlijk totaal anders moeten lopen. Dit laat George R.R. Martin weten door één van de boeken van Game of Thrones.

Deze Game of Thrones scène is erg veranderd

We hebben het hier over de scène in seizoen 1 waar Khal Drogo (Jason Momoa) Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) verkracht. De Game of Thrones verkrachting is namelijk veranderd voor de serie. In het boek van George R.R. Martin zou het potje rampetampen namelijk compleet wederzijds zijn geweest. Dit is te lezen in het boek: 'Fire Cannot Kill a Dragon: Game of Thrones and the Official Untold Story of the Epic Series'.

Zou het originele idee beter zijn geweest?

Waarom deze scène is aangepast voor de serie is niet duidelijk gemaakt. De relatie tussen Khal Drogo en Daenerys was in ieder geval een apart iets, waar iedereen iets anders van kan maken. Uiteindelijk zag het er wel naar uit dat Drogo en Daenerys echt van elkaar hielden.
Of het dan echt nodig is geweest om deze scène te veranderen is nog maar de vraag. Zou Daenerys anders ontwikkeld zijn? Zou Khal Drogo nog hebben geleefd? Als je het aan ons vraagt zou het niets uit hebben gemaakt.
Wat vinden jullie? Is het een fout geweest om deze scène te hebben aangepast of niet? Laat het ons weten! Vertel ons ook wie jouw favoriete karakters is in Game of Thrones en waarom.