Fans denken dat Marvel ster overloopt naar concurrent

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 21:30
guardians of the galaxy holiday specialf1672329768
Blockbuster-acteur Chris Pratt kennen we van onder andere Jurassic World en zijn rol als Peter Quill/Star Lord in de MCU. Fans denken dat hij nu ook een rol krijgt bij DC, de grote concurrent van Marvel.
James Gunn is de nieuwe grote baas van DC en dat zorgt voor veel veranderingen binnen de superheldenstudio, waardoor al heel wat grote namen zoals Henry Cavill, Ben Affleck en Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins zijn vertrokken.
Gunn moet hierdoor op zoek naar nieuwe acteurs voor de films die nu wel gemaakt gaan worden. Hij heeft een goede relatie opgebouwd met Chris Pratt tijdens de opnames van de Guardians of the Galaxy-films en zou weer een rol voor de acteur in gedachten hebben voor de DC-franchise. Fans denken namelijk dat Pratt Booster Gold gaat spelen.

Wordt Chris Pratt Booster Gold?

Booster Gold is een wat minder bekend lid van de Justice League en heeft kennis van histotrische gebeurtenissen toekomstige technologie als superkracht. Ooit gebruikte hij die kracht voor slechte doeleinden, nu wil hij hem voor het goede inzetten.
Gezien de look van Booster Gold denken fans dat Chris Pratt hem nog wel eens zou kunnen spelen. Zoals gezegd is het geen geheim dat Pratt en James Gunn goed met elkaar samen kunnen werken. Daar komt bij dat het bekend is dat er gesprekken gaande zijn met een acteur voor de rol van Booster Gold. Voor velen lijkt Pratt de overduidelijke keuze.

Populair Nieuws