Dit zijn de winnaars van onze winactie voor de nieuwe site

News
donderdag, 11 april 2024 om 16:00
nacon rig 500 pro hx
XGN heeft een flinke make-over gekregen. Om dat te vieren organiseren we een mooie winactie. Je maakt namelijk nu kans op vier exemplaren van de Nacon RIG 500 Pro HC gaming headset. Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze mooie winactie.

De headset-winnaars zijn bekend!

De nieuwe website is inmiddels alweer ruim een week in de lucht en dat betekent dat de tijd is gekomen om de winnaars bekend te maken. Jullie hebben je best gedaan om kans te maken, maar er voor de headset die we geven aan degene met de meeste reacties is er een duidelijke winnaar, namelijk... BillyButcher, met maar liefst 405 reacties!
Voor de overige drie headsets hebben we drie willekeurige namen getrokken uit de andere deelnemers. Dat zijn geworden... Johannesmulder, Lenskop en hernieuw!
De vier winnaars mogen een mailtje sturen naar [email protected], dan zorgen wij dat de headsets jullie kant op komen.
Vergeet niet om morgen weer mee te doen met onze reguliere Reageer & Win!
Oorspronkelijk bericht:
Eens in de zoveel tijd komt het moment dat een website een nieuw likje verf kan gebruiken en dat moment is aangekomen voor XGN. Vanaf nu kan je genieten van een flink vernieuwde website.
Niet alleen is er een visuele make-over geweest, maar ook onder de kap is er veel veranderd. Daardoor is de site nu een stuk sneller en zijn er nieuwe opties beschikbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld jullie mening voortaan peilen door middel van polls.

Winactie om de make-over te vieren

Natuurlijk moet zo’n mijlpaal ook op een goede manier worden gevierd. Daarom geven we in samenwerking met Bigben maar liefst vier exemplaren weg van de Nacon RIG 500 Pro HC gaming headset!
Deze gaming headsets hebben een stevig ontwerp en zachte oorkussens, zodat je er de hele dag mee kan gamen. De 50mm dynamic drivers zorgen daarnaast voor een gedetailleerd geluid in combinatie met ondersteuning voor Dolby Atmos. En je kan met je teamgenoten communiceren dankzij de noise-cancelling microfoon. Als je de microfoon niet nodig hebt, kan je hem eenvoudig omhoog klappen om te muten.
Maar wat moet je doen om kans te maken op een Nacon RIG 500 Pro gaming headset? Heel eenvoudig: we verloten drie exemplaren onder gebruikers die deze week drie of meer comments achterlaten op de website. En de vierde gaming headset gaat naar degene die de meeste comments achterlaat!