Nu al dikke korting op Saints Row reboot!

News
maandag, 08 augustus 2022 om 10:00
saintsrowf1650382004
Het duurt niet lang meer voordat Saints Row in de winkel ligt. Mocht je daar erg naar uitkijken, dan is er goed nieuws. De reboot van deze knotsgekke gamereeks is namelijk nu al met veel korting te koop.
Wie een game op of rond de releasedatum wil spelen, moet meestal het volle pond betalen. Maar af en toe heb je geluk en is er nog voor de release een kortingsactie. Sommige lezers zien het zwerk al drijven: er is een inruilactie bij Game Mania.

Scoor Saints Row met korting bij Game Mania

Als je wat games op de plank hebt staan die je niet meer speelt, kun je ze nu inruilen voor Saints Row. Je kunt namelijk de PS5 en PS4 versie van de reboot voor maar 25 euro scoren bij inlevering van twee games. Een ander optie is om één PS5-game in te leveren en zo de PS5-versie te scoren voor 35 euro.
Je kunt alleen niet zomaar elke game inleveren: het moeten wel games zijn die deelnemen aan de actie. Een lijst van games die je per twee kunt inleveren vind je hier. Wil je één PS5-game inleveren, dan kun je hier kijken welke games in aanmerking komen.
Saints Row verschijnt op 26 augustus en deze inruilactie loopt tot 4 september. Je hebt dus nog even de tijd om van de korting te profiteren. Om een indruk te krijgen van hoe gestoord de game wordt, kun je onze preview over de customisation in de game lezen.