De Steam Winter Sale is begonnen met mooie deals!

News
woensdag, 23 december 2020 om 9:45
3614684 generic steam logo promo1 2 thumb 2 featuref1622564017
Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel uitverkopen van start gaan. Zo is de Epic Games Store al met de Holiday Sale begonnen en is nu ook Steam aan de beurt. De zogeheten Steam Winter Sale begint meteen goed met een aantal mooi deals.
PC gamers weten ondertussen heel goed hoe ze veel geld jaarlijks kunnen besparen. Dat is door simpelweg te wachten op de volgende Steam Sale, waarbij er veel games met hoge kortingen worden verkocht. De Winter Sale is wat dat betreft geen uitzondering.
Momenteel zijn er namelijk al meteen een flink aantal mooi deals te vinden in de webshop. En daar houdt het niet bij op, want er zullen tot het einde van de sale - op 5 januari - nog veel meer games in de uitverkoop worden gegooid. Blijf Steam dus elke dag in de gaten houden. Wij hebben een overzicht gemaakt van een aantal prachtige deals die je momenteel kan scoren:

Welke sales zijn er nog meer live?

Steam is niet de enige digitale winkel die momenteel een uitverkoop houdt. Volgens traditie houden namelijk veel winkels nu een eindejaarssale. Zoals is gezegd is Epic Games begonnen met de Holiday Sale, kan je veel PS4 en PS5 games met korting scoren op de PlayStation Store en zijn ook Microsoft en Ubisoft met hun sale begonnen. Wil je dus je game collectie aanvullen dit najaar, dan kan je nu je slag slaan!

Populair Nieuws