De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 1)

News
donderdag, 02 januari 2020 om 14:00
5 redenen waarom ontwikkelaars kiezen voor de epic games store 149248
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat er dus weer een heel jaar aan ervaringen met games, films en tech voor ons ligt. Om het jaar goed van start te gaan, hebben wij een overzicht gemaakt met acties die deze week interessant zijn.

Gratis games

We beginnen dit overzicht met de boodschap dat je enkele games gratis kunt krijgen. Je hoort het goed! Het enige wat je hoeft te doen is de Epic Store even plunderen door drie toffe games helemaal voor noppes aan je digitale collectie toe te voegen. Door gebruik te maken van deze actie kun je gratis aan de slag met Darksiders Warmastered Edition, Darksiders II Deathinitive Edition en Steep. Deze drie gratis games worden een week aangeboden. Wees er dus op tijd bij!
Met beide Darksiders-titels heb je spannende games in handen waarbij je in een sterk verhaal wordt ondergedompeld waarbij hemel en hel in gevecht met elkaar zijn. Darksiders kwam oorspronkelijk in 2010 uit en is wel één van de betere games die dat jaar is uitgekomen. Ook Darksiders II wist veel gamers positief te verrassen. Beide games weten voor een heleboel gameplezier te zorgen. Snowboard- en sportfans kunnen ondertussen aan de slag met Steep, een spel dat met alle sneeuw perfect bij deze winter past. Zelfs als je al hebt gespeeld: je kunt het gratis herbeleven!
virtues last rewardf1577918878

Virtues Last Reward

Op het moment is er uitverkoop in de Nintendo eShop. Daardoor worden een heleboel titels voor een leuke prijs aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan Crash Bandicoot N Same Trilogy voor twee tientjes of Spyro Reignited Trilogy voor €31,99. Als je daarentegen nog een Nintendo 3DS hebt is het interessant om eens naar Virtues Last Reward te kijken. Deze toptitel is momenteel maar €12,49.
Virtues Last Reward is een vrij niche game waarin je samen met een heleboel anderen wordt opgesloten om deel te nemen aan de Nonary Game. Dit is een bezopen spel waarbij je je vrijheid terugkrijgt door anderen te backstabben. Het interessante is dat het verhaal heel veel verschillende tijdlijnen heeft. Denk aan een Telltale Game, maar dan met veel meer vertakkingen qua verhaalvertelling. Deze game wil je uitproberen vanwege haar gave verhaal!
the witcher 3 switch 1f1572511129

Witcher boeken collectie 1-7

Het zijn dan wel geen games of tech, maar het is wel iets wat interessant kan zijn voor gamesrs en fantasieliefhebbers. Na de release van The Witcher op Netflix, is het al helemaal tof om de hele grote verzameling aan Witcher boeken te kunnen lezen. Momenteel is het heel makkelijk om in het bezit te komen van bijna de complete verzameling. Zo kun je de verhalen zien waarop de games en serie gebaseerd zijn. Vooral de Netflix serie vindt veel inspiratie in de boeken.
Op Amazon wordt een collectie voor momenteel minder dan vier tientjes aangeboden. Voor die prijs heb je dan een paperback collectie met daarin zeven boeken: The Last Wish,Sword of Destiny, Blood of Elves, Time of Contempt,Baptism of Fire, Tower of the Swallow en Lady of the Lake.