Chris Evans en Emily Blunt schitteren nu in nieuwe Netflix-film

News
vrijdag, 27 oktober 2023 om 13:30
pain hustlers chris evans emily bluntf1698402899
Vanaf vandaag is Netflix een nieuwe dramafilm rijker met Pain Hustlers. De film heeft een sterrencast met onder andere Chris Evans en Emily Blunt.
Pain Hustlers is een nieuwe film op Netflix die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het verhaal draait om Liza Drake, een alleenstaande moeder gespeeld door Emily Blunt. Liza belandt in financiële moeilijkheden en neemt een baan aan bij een farmaceutisch bedrijf dat op het randje van faillissement balanceert. Haar charme en charisma dragen bij aan het succes van het bedrijf, maar al snel ontdekt ze duistere praktijken bij haar werkgevers.
Dit spannende drama is geregisseerd door David Yates, vooral bekend van zijn werk aan de Harry Potter-films en The Fantastic Beasts-trilogie. Het verhaal van de film is alleen niet verzonnen door Yates, maar gebaseerd op het boek The Hard Sell van de Amerikaanse journalist Evan Hughes. In dit boek onthulde Hughes hoe het Amerikaanse farmaceutische bedrijf genaamd Insys een zeer verslavend medicijn op de markt bracht, waardoor veel Amerikanen die pijnstillers nodig hadden er ongewild behoorlijk aan verslaafd raakten.

Netflix troeft Sony af

Eerder zou Pain Hustlers worden geproduceerd door Sony Pictures, maar in 2022 verwierf Netflix de productie- en distributierechten door een aanzienlijk bedrag van ongeveer 50 miljoen dollar op tafel te leggen. De streamingdienst streefde naar een release in het najaar van 2023, en dat doel is gerealiseerd. De film is namelijk vandaag verschenen op Netflix.
Met Emily Blunt en Chris Evans in de hoofdrollen, biedt Pain Hustlers een boeiend kijkje in de schimmige wereld van de farmaceutische industrie en de gevolgen van de verspreiding van verslavende pijnstillers. De film is dus nu te kijken op Netflix.

Populair Nieuws