'Call of Duty Warzone 2 brengt elementen uit Black Ops 4 terug'

News
woensdag, 18 mei 2022 om 12:30
call of duty warzone pacificf1645432162
Later dit jaar moet Call of Duty Warzone 2 verschijnen en volgens de laatste geruchten krijgen we een paar oude elementen terug. Die elementen schijnen niet uit de eerste versie van Warzone te komen, maar uit de Blackout-modus van Call of Duty Black Ops 4.
Call of Duty Warzone 2 gaat meer overeenkomsten vertonen met de Blackout-modus van Call of Duty Black Ops 4 dan met de eerste versie van Warzone. Tenminste, als we YouTuber NerosCinema mogen geloven, die deze informatie heeft gekregen via iemand die de game al heeft gespeeld. Volgens de YouTuber gaan we in Call of Duty Warzone 2 niet alleen andere spelers te lijf, maar zullen we ook missies moeten voltooien tegen vijanden die door de computer bestuurd worden.
Daarnaast krijgen we een tas om meer loot op te pakken en mee te nemen. Volgens de verschillende geruchten zou de tas een cruciaal onderdeel worden van de nieuwe gameplay van Call of Duty Warzone 2. Nou mag je dit allemaal met een korreltje zout nemen, maar NerosCinema krijgt nog wel bijval uit de hoek van een bekende lekker, Tom Henderson. Als het over shooters gaat heeft Henderson het regelmatig bij het juiste eind, dus het korreltje zout mag misschien een tikkie kleiner.

Call of Duty: Warzone 2 map details

YouTuber NerosCinema weet ook nog wat te melden over de nieuwe map van Call of Duty Warzone 2. Zo zou de populaire map Highrise uit Modern Warfare 2 een onderdeel vormen van de nieuwe map. Daarnaast krijgen we ook nog een firing range om je wapens te testen, waar meer informatie over schade en andere zaken getoond zou moeten worden dan nu het geval is. Later dit jaar zullen we zien wat Call of Duty Warzone 2 naar de tafel brengt, maar we zullen nog even geduld moeten hebben.